01.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 03.30 Sport 04.45 Portret de artist, invitat: Maria Carmen Sas. 05.50 Cultură cu Laczko Eva. Titlul emisiunii: O jumătate de secol de teatru la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 09.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cât de afectate sunt firmele de pandemia de Coronavirus? 10.30 Cultură cu Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Obiective versus fantezii. 16.25 Concert Sinfonic la Filarmonica Dinu Lipatii din Satu Mare. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Cunoaşteţi persoane care au venit din Italia şi nu sunt în carantină?

Toată Italia devine zonă protejată, a anunţat premierul ţării, Giuseppe Conte. Deplasările vor fi restrânse şi vor fi adoptate în întreaga ţară măsurile luate de duminică în Lombardia şi alte 14 provincii care reprezentau până acum „zona roşie”.

Sunt cele mai dure măsuri luate în Peninsulă în ultimii 80 de ani. Aproape toate activităţile publice au fost interzise, în timp ce conducerea a zeci de penitenciare se confruntă cu revolte.

Deplasările vor fi interzise, cu excepţia unor „motive de muncă importante” sau „probleme grave familiale sau sanitare”, a anunţat Conte, într-o conferinţă.

 

Pe de altă parte, cetăţenii români care sosesc în ţară prin punctele de frontieră terestre venind dinspre sau după ce au călătorit înainte în Italia, China, Iran şi Coreea de Sud intră în carantină instituţionalizată pe raza judeţului de graniţă sau în izolare la domiciliu, în funcţie de zona din care vin.

 

De aceea, punem următoarea întrebare:

Cunoașteți persoane care au venit din Italia și nu sunt în carantină?
Da
Nu
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
 1. y a spus: 13 martie 2020, ora 09:43

  Cei 20 care ați votat cu „DA” vedeți că aveți obligația să avertizați autoritățile! Nu glumesc!

 2. Dac Bulibas a spus: 11 martie 2020, ora 11:57

  @Misu !, Nu esti cumva un container genetic ?, ca asa mi se pare….

 3. Misu a spus: 10 martie 2020, ora 17:22

  Ha, ha, tu cred ca esti timpit cu acte in regula. Auzi la bastardul asta : ne scapa de cei slabi ! Eu prostie mai mare nu am auzit. Ori esti orfan ( adica nu ai pe nimeni drag ) ori esti atat de agoist incat poti debita asemenea idiotenii, Dac Bulibas.

 4. Dac Bulibas a spus: 10 martie 2020, ora 16:58

  Coronavirusul este un rau necesar, ne scapa de cei cu imunitate scazuta contribuie la selectia naturala al omenirii !. De ce atata spaima si sperietura, cu o moarte cu totii suntem datori. Cei care vor supravietui coronavirusului vor fi mai rezistenti. Omenirea a supravietuit holerei si ciumei, nu a disparut de pe pamant !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.