Cum se pot prelungi abonamentele la parcările din Satu Mare

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Autorităţile locale anunţă că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2023 va începe azi, 4 ianuarie 2023 la casieriile A.D.P. astfel:

• la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someşul (etaj IV) de luni până vineri între orele 9:00-17:30 pentru persoanele care doresc să achiziţioneze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic, Abonament tip Purtător, Abonament tip Verde, Abonament TAXI;
• online folosind aplicatia TPARK pentru persoanele care doresc să achiziţioneze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic.
• la casieria situată pe str. Prahova nr. 18 (Piaţa Someş) de luni până vineri între orele 8:00-17:30 pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reşedinţă
• online pe adresa https://parcari.adpsm.ro/ pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reşedinţă. Prelungirea rezervării se va face DOAR până în 31 ianuarie 2023.

În cursul lunii ianuarie NU se preiau cereri noi pentru rezervarea de locuri de parcare.

De asemenea, se precizează că în luna ianuarie pe fiecare adresă de re;edinţă se prelunge;te doar un singur loc de parcare, urmând ca în luna februarie solicitanţii care nu au niciun loc de parcare să poată aplica pentru rezervarea unui loc.
Începând cu 1 martie 2023, în limita locurilor rămase disponibile, solicitanţii care deţin deja un loc de parcare şi au în proprietate sau sunt utilizatorii mai multor autovehicule vor mai putea rezerva şi alte locuri.
Tarifele pentru abonamentele de parcare precum şi pentru rezervarea de loc de parcare au rămas aceleaşi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517