22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Cum pot fi verificate toate fructele care intră în reţeaua comercială?

Scris de Ioan Aniţaş, 03 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

„Pe vreme de vară, nu este pentru nimeni un secret faptul că este în creştere considerabilă consumul de fructe, indiferent că ar fi vorba despre cele autohtone, sau cele exotice, spunea deunăzi I.S., cititor al ziarului nostru, cu ocazia unei vizite.

Am convingerea că nu sunt puţini sătmărenii care manifestă mai multă exigenţă în ceea ce priveşte alegerea fructelor, cu atenţie sporită spre calitatea acestora. Recent am cumpărat un kilogram de lămâi de la un magazin, probabil contează mai puţin numele acestuia. Am fost surprins ca într-una dintre ele să găsesc sâmbure încolţit. Poate urma să cumpăr un lămâi, dacă mai întârziam cu achiziţia.

Seminţe încolţite am găsit cu diverse ocazii atunci când am cumpărat roşii din acelea aduse de peste mări şi ţări. Am convingerea că nu există posibilitatea fizică de a verifica fiecare fruct sau legumă, dar ceva ar trebui întreprins. Nu este exclus ca să ne fie pusă în pericol sănătatea în lipsa unor modalităţi de control amănunţit. Am semnalat acest lucru, convins fiind că şi alţi cumpărători s-au confruntat cu aspecte pe care le-am prezentat eu. Poate se găseşte cineva să intervină pentru a pune lucrurile la punct.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.