CSM-Olimpia câştigă la Fehergyarmat cu 2-0 | Informaţia Zilei

CSM-Olimpia câştigă la Fehergyarmat cu 2-0

Scris de Constantin Demian, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, echipa de fotbal de la CSM-Olimpia Satu Mare a disputat un meci de pregătire, în Ungaria, la Fehergyarmat, împotriva echipei din localitate. Formaţia sătmăreană s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa unei echipe solide care evoluează în al treilea eşalon din Ungaria.

Partida, disputată pe teren sintetic, a fost dominată în cea mai mare parte de formaţia sătmăreană care şi-a creat 8-9 mari ocazii de gol din care au fost concretizate doar două prin Bogdan Nyilvan şi Bogdan Faur.

Meciul a avut trei reprize a câte 30 de minute fiecare, iar pe durata celor 90 de minute antrenorul Zoltan Ritli i-a utilizat pe toţi cei 21 de jucători care au făcut deplasarea.

În prima repriză au evoluat: Cherecheş – Vădan, |oca, Doroş, Schwarckopf, Ionescu, B. Nyilvan, :imon, Faur, Cădar, R. Nyilvan. În repriza a doua au mai intrat în teren Oşan, R. Ritli, Fărcaş şi Rareş Pop. În ultimele 30 de au jucat: Curileac – Chifor, |oca, Doroş, Bordac, Fărcaş, Nagy Mate, Maxim, Iakab, R. Nyilvan, R.Pop.

În următorul meci de pregătire CSM va întâlni miercuri 13 februarie pe FC Minerul Baia Mare. Partida se va disputa în Ungaria, la Nyirbator. Apoi, sâmbătă 15 februarie, de la ora 11:00, elevii lui Zoli Ritli se vor deplasa la Apa pentru a juca împotriva echipei din localitate.

Luca Tincău va juca la CSM

După despărţirea de a doua echipă a FCSB-lui, tânărul Luca Tincău se va întoarce la Satu Mare. “Am discutat cu jucătorul şi cu Valeriu Argăseală (preşedinte FCSB) şi am ajuns la un acord. Luca Tincău este jucătorul nostru şi vom conta pe el în acest retur”, a spus antrenorul Ritli.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517