20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

CSM-Olimpia câştigă la Fehergyarmat cu 2-0

Scris de Constantin Demian, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, echipa de fotbal de la CSM-Olimpia Satu Mare a disputat un meci de pregătire, în Ungaria, la Fehergyarmat, împotriva echipei din localitate. Formaţia sătmăreană s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa unei echipe solide care evoluează în al treilea eşalon din Ungaria.

Partida, disputată pe teren sintetic, a fost dominată în cea mai mare parte de formaţia sătmăreană care şi-a creat 8-9 mari ocazii de gol din care au fost concretizate doar două prin Bogdan Nyilvan şi Bogdan Faur.

Meciul a avut trei reprize a câte 30 de minute fiecare, iar pe durata celor 90 de minute antrenorul Zoltan Ritli i-a utilizat pe toţi cei 21 de jucători care au făcut deplasarea.

În prima repriză au evoluat: Cherecheş – Vădan, |oca, Doroş, Schwarckopf, Ionescu, B. Nyilvan, :imon, Faur, Cădar, R. Nyilvan. În repriza a doua au mai intrat în teren Oşan, R. Ritli, Fărcaş şi Rareş Pop. În ultimele 30 de au jucat: Curileac – Chifor, |oca, Doroş, Bordac, Fărcaş, Nagy Mate, Maxim, Iakab, R. Nyilvan, R.Pop.

În următorul meci de pregătire CSM va întâlni miercuri 13 februarie pe FC Minerul Baia Mare. Partida se va disputa în Ungaria, la Nyirbator. Apoi, sâmbătă 15 februarie, de la ora 11:00, elevii lui Zoli Ritli se vor deplasa la Apa pentru a juca împotriva echipei din localitate.

Luca Tincău va juca la CSM

După despărţirea de a doua echipă a FCSB-lui, tânărul Luca Tincău se va întoarce la Satu Mare. “Am discutat cu jucătorul şi cu Valeriu Argăseală (preşedinte FCSB) şi am ajuns la un acord. Luca Tincău este jucătorul nostru şi vom conta pe el în acest retur”, a spus antrenorul Ritli.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.