24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

CSM-Olimpia câştigă la Fehergyarmat cu 2-0

Scris de Constantin Demian, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, echipa de fotbal de la CSM-Olimpia Satu Mare a disputat un meci de pregătire, în Ungaria, la Fehergyarmat, împotriva echipei din localitate. Formaţia sătmăreană s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa unei echipe solide care evoluează în al treilea eşalon din Ungaria.

Partida, disputată pe teren sintetic, a fost dominată în cea mai mare parte de formaţia sătmăreană care şi-a creat 8-9 mari ocazii de gol din care au fost concretizate doar două prin Bogdan Nyilvan şi Bogdan Faur.

Meciul a avut trei reprize a câte 30 de minute fiecare, iar pe durata celor 90 de minute antrenorul Zoltan Ritli i-a utilizat pe toţi cei 21 de jucători care au făcut deplasarea.

În prima repriză au evoluat: Cherecheş – Vădan, |oca, Doroş, Schwarckopf, Ionescu, B. Nyilvan, :imon, Faur, Cădar, R. Nyilvan. În repriza a doua au mai intrat în teren Oşan, R. Ritli, Fărcaş şi Rareş Pop. În ultimele 30 de au jucat: Curileac – Chifor, |oca, Doroş, Bordac, Fărcaş, Nagy Mate, Maxim, Iakab, R. Nyilvan, R.Pop.

În următorul meci de pregătire CSM va întâlni miercuri 13 februarie pe FC Minerul Baia Mare. Partida se va disputa în Ungaria, la Nyirbator. Apoi, sâmbătă 15 februarie, de la ora 11:00, elevii lui Zoli Ritli se vor deplasa la Apa pentru a juca împotriva echipei din localitate.

Luca Tincău va juca la CSM

După despărţirea de a doua echipă a FCSB-lui, tânărul Luca Tincău se va întoarce la Satu Mare. “Am discutat cu jucătorul şi cu Valeriu Argăseală (preşedinte FCSB) şi am ajuns la un acord. Luca Tincău este jucătorul nostru şi vom conta pe el în acest retur”, a spus antrenorul Ritli.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.