00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

CSM Satu Mare, felicitată public de Primărie

Scris de Ionuţ Blăjean, 07 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Gabor Kereskenyi a oferit câte un fir de trandafir roşu pentru fiecare sportivă

Performanţa istorică a echipei de baschet feminin CSM Satu Mare nu a putut fi trecută cu vederea de Primăria municipiului nostru. După cucerirea în premieră a Ligii Europei Centrale (CEWL), întreaga echipă a fost convocată miercuri în sala mică de şedinţe a Consiliului Local. Fetele au primit la intrare câte un fir de trandafir, fiind felicitate de primarul Gabor Kereskenyi.

“Felicitări pentru această performanţă istorică, este primul trofeu câştigat de o echipă în Satu Mare”, a început primarul sătmărean. CSM Satu Mare mai are în palmares două locuri 2 în cadrul Ligii Naţionale, două locuri 2 în Cupa României şi un loc 3 în Liga Europei Centrale. „Consider că sportul de performanţă este şi brand-ul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare. Este un instrument important pentru a duce vestea municipiului Satu Mare şi în alte părţi, în România şi în străinătate”, a mai precizat Gabor Kereskenyi, care totodată susţine că nu ar fi o tragedie dacă clubul sătmărean nu ar termina pe locul 1 la capătul sezonului LNBF. Asta pentru că s-a pornit un proiect în care şi-au propus ca Satu Mare să devină în 2-3 ani să campioană naţională. Dar nu ar fi o tragedie nici dacă anul acesta am cuceri medaliile de aur.

“Era unul dintre obiectivele noastre şi suntem foarte bucuroase pentru că l-am putut îndeplini. Cu atât mai mult pentru că pentru Satu Mare înseamnă istorie. Încercăm să ne îndeplinim şi celelalte obiective rămase”, a declarat căpitanul echipei, Andra Mandache.

“Au făcut eforturi mari, scrificii şi am trecut prin perioade destul de grele mai ales prin meciurile aglomerate pe care le-am avut. Am jucat în trei competiţii, două s-au terminat. Rămâne să continuăm în campionatul naţional şi să sperăm că vom juca cel puţin finala. Mulţumim comunităţii locale, domnului primar pentru că ne-au susţinut şi au avut încredere în noi. Merită şi trebuie să fie susţinut baschetul feminin din Satu Mare”, spune Marius Dobă. În continuare au mai luat cuvântul Ştefan Bertici – preşedintele Comitetului Director de la CSM şi Florin Mureşan – managerul secţiei de baschet de la CSM.

Dar iată întreaga echipă a clubului nostru: Andrea Olah, Renata Szmutku, Anmaria Kadar, Marina Sfîrlea, Andra Mandache, Andreea Lazăr, Alexandra Uiuiu, Kristina Baltic, Brittany Denson, Porchia Green, Taneisha Harrison, Marina Şolopova. Staff tehnic şi admnistrativ: Marius Dobă, Octavian Boian, Anzik Arnold, Romulus Boţoiu, Kinga Szmutku, Florin Mureşan, Ştefan Bertici, Vasile Fogel.

CSM Satu Mare urmează să se deplaseze joi spre Braşov acolo unde se va desfăşura primul turneu din cadrul grupei valorice 1-5. Federaţia de specialitate a comunicat programul complet de vineri şi sâmbătă cu menţiunea că toate meciurile vor fi transmise în direct de FRB TV (canal de youtube).

Iată programul:
Vineri, 9 martie: Olimpia Braşov – CSBT Alexandria (17:00), “U” Cluj-Napoca – CSM Satu Mare (19:30);
Sâmbătă, 10 martie: CSM Satu Mare – Olimpia Braşov (17:00), Sepsi – “U” Cluj-Napoca (19:30)

Federaţia a decis, Cupa României rămâne la Sepsi

Contestaţia depusă de CSM Satu Mare la FRB, prin care a cerut câştigarea Cupei României la masa verde deoarece Sepsi a înscris mai multe europence pe foaia de arbitraj, a fost respinsă de Comisia Competiţii Legitimări Transferări şi Omologări FRB. Rămâne să vedem dacă clubul sătmărean va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Iată motivele pentru care a fost respinsă contestaţia:

“- din documentele prezentate şi din foaia de arbitraj că echipa ACS SEPSI SIC SF GHEORGHE a utilizat în jocul disputat în data de 25.02.2018, un număr  maxim de 6 jucătoare străine în acord cu prevederile art 4A din RSCR 2018
Referitor la solicitarea echipei CSM SATU MARE de a se constată că pe foaia de arbitraj au fost trecute 2 jucătoare non europene şi 4 jucătoare europene,  CCCLTO reţine:
– Având în vedere că, normele FIBA EUROPA pentru competiţiile europene limitează doar numărul de jucători non europeni;
– Având în vedere că, în şedinţa preşedintilor din Liga Naţionala de Baschet Feminin, din data de  28.02.2017, desfăşurată la Tg Mureş, s-a votat propunerea de a limita numărul jucătoarelor străine la 6 din care maxim 3 jucatoare non europene, prezentat prin exemplul maxim posibil (3 non europene şi 3 europene), acest fapt neexcluzând situaţia în care s-ar utiliza un număr mai mic de 3 jucătoare noneuropene şi mai mare 3 de jucătoare europene, dar păstrându-se numărul maximal de 6 jucătoare străine;
– Având în vedere că, în procesul verbal al şedintei,  din data de 28.02.2017, din eroare nu au mai fost inserate şi  celelalte situaţii posibile de utilizare a unui număr mai mic de jucătoare noneuropene şi a unui număr mai mare de jucătoare europene, fără a încălca numărul maxim de  6 jucătoare străine;
– Având în vedere că, această eroare  a fost preluată atât în decizia BF din data de 16.03.2017 cât şi în RSCN şi RSCR 2017 – 2018;
– Având în vedere declaraţia publică din conferinţa de presă, din data de  27.02.2018, a domnului Florin MUREŞAN, manager CSM SATU MARE, participant la şedinţa preşedinţilor din data de 28.02.2017, de la Tg Mureş, care confirma existenţa erorii din cadrul documentelor mai sus amintite, raportată la situaţia votată în cadrul şedinţei preşedinţilor din Liga Naţionala de Baschet Feminin, referitoare la limitarea a numărului de jucătoare străine la 6, din care maxim 3 jucătoare noneuropene.
Faţă de toate acestea, CCLTO urmează a respinge protestul declarat de CSM SATU MARE  cu privire la înscrierea în foaia de arbitraj de către ACS SEPSI SIC SF GHEORGHE a unui număr mai mare decât cel prevăzut de regulamentele FRB de jucătoare străine.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.