00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

Credeţi că este mai bine ca primul ministru să nu fie preşedintele partidului de guvernământ?

Liviu Dragnea si Victor Ponta

Liviu Dragnea si Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este normal ca proiectele mari ale Guvernului să fie analizate şi în PSD.
    „Normal. Este foarte bine, inclusiv rectificarea. E o lege care va merge în Parlament. Vă aduc aminte că miniştrii de Finanţe — şi domnul Teodorovici şi domnul Vâlcov — au mers la toate partidele.

Şi la PNL au fost. Le-au explicat Codul fiscal, l-au înţeles, l-au votat şi după aia s-au răzgândit. Deci, nu e normal? Logic. Până la urmă, Parlamentul este cel care votează”, a afirmat prim-ministrul, la sediul central al PSD, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al formaţiunii social-democrate.

El a fost rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia proiectele mari ale Executivului vor fi analizate şi în cadrul partidului.
Întrebat cum se va realiza o relaţie mai strânsă între PSD şi Executiv, Ponta a spus: „Prin relaţia strânsă pe care o avem”.

 

Credeţi că este mai bine ca primul ministru să nu fie preşedintele partidului de guvernământ?
Abonează-te acum Online!
 1. Eugen a spus: 28 iulie 2015, ora 18:27

  Eu sunt ferm convins ca toti din politica romanesca indiferent de culoare politica sunt niste mincinosi, hoti si corupti ca altfel nu ar fi ajunsi acolo !.

 2. Ioan a spus: 28 iulie 2015, ora 11:03

  Jos Ponta Mincinosul!!!

 3. Un golan a spus: 27 iulie 2015, ora 20:33

  P.S. Printre altele, ipocrizia lui Ponta e de nedescris. Klaus Iohannis nu mai reprezinta PNL, presedintele trebuie sa fie echidistant si nu mai poate avea culoare politica. Un exemplu a fost returnarea Codului Fiscal, chiar daca a fost votat si de PNL. Si inca o data… PONTA PLEACA!

 4. Un golan a spus: 27 iulie 2015, ora 20:30

  Asa ar fi mai bine, dar atata timp cat ai fost in PSD si in continuare iei masuri pop u l iste, pentru niste voturi in plus de la sarmani, mai bine DEMISIONEZI. Ponta PLEACA!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.