Image 1
Image 2

Cosa Nostra, un nou restaurant de lux, a fost inaugurat în Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Restaurantul Al Capone din Satu Mare a devenit oficial Cosa Nostra (by Al Capone). Inaugurarea a avut loc vineri, când Huszti Tamás, patronul restauranutlui, ne-a urat bun venit în spaţiul proaspăt renovat.

Chiar dacă locaţia a rămas neschimbată, atunci când treci pragul restaurantului simţi că ai intrat într-un loc complet nou

Pereţii în culori calde, mesele şi scaunele elegante, decorul atent selectat şi lumina difuză conferă localului o atmosferă sofisticată.

Meniul a la carte, o largă varietate de reţete

Cosa Nostra vine cu un orar nou faţă de Al Capone, sătmărenii putând savura bucate alese în prima parte a zilei.

Deschiderea este la 7:30 când clienţii pot găsi aici cele mai delicioase specialităţi de mic dejun alături de nelipsita cafea şi de sucurile proaspete, revigorante.

Pentru masa de prânz, servită de la 12:00, Cosa Nostra oferă un meniu al zilei care îi satisface chiar şi pe cei mai pofticioşi clienţi.

Aceştia pot alege în funcţie de preferinţe dintre trei feluri principale şi trei tipuri de supe. Pe lângă acestea, există şi nelipsitul meniu a la carte de unde clienţii pot opta pentru o largă varietate de reţete.

Pe lângă toate acestea, localul doreşte să fie gazda evenimentelor de suflet din viaţa sătmărenilor, precum nunţi, botezuri sau diferite petreceri. În acest sens, capacitatea restaurantului este de 100 de persoane.

“Cosa Nostra” – “Cauza noastră”   

Totuşi, probabil cel mai curios aspect legat de noul restaurant este chiar denumirea acestuia.

“Cosa Nostra”, în traducere “Cauza noastră”, este de fapt numele mafiei siciliene, o organizaţie rebelă al cărei scop iniţial era să apere locuitorii Siciliei de ostilitatea guvernului roman, dar şi a invadatorilor.

Bineînţeles, restaurantul nu are nici cea mai mică legătură cu mafia.

Huszti Tamás ne-a explicat că mesajul pe care doreşte să-l transmită prin intermediul acestei denumiri este că “a satisface nevoile clienţilor din punct de vedere gastronomic este cauza noastră.”

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with