26.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 01.15 Ne cheamă natura 02.15 Cultură, Balul de lăsatul secului, ediţia a IV-a 03.50 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 04.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 05.40 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Sindicaliştii de la Electrolux, în a patra săptămână de grevă generală. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Postul Mare – semnificaţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandalul mutării ambasadei la Ierusalim, a reizbucnit.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki . Titlul emisiunii: Despre fotbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare.

Cosa Nostra, un nou restaurant de lux, a fost inaugurat în Satu Mare

Scris de Vera Pop, 06 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Restaurantul Al Capone din Satu Mare a devenit oficial Cosa Nostra (by Al Capone). Inaugurarea a avut loc vineri, când Huszti Tamás, patronul restauranutlui, ne-a urat bun venit în spaţiul proaspăt renovat.

Chiar dacă locaţia a rămas neschimbată, atunci când treci pragul restaurantului simţi că ai intrat într-un loc complet nou

Pereţii în culori calde, mesele şi scaunele elegante, decorul atent selectat şi lumina difuză conferă localului o atmosferă sofisticată.

Meniul a la carte, o largă varietate de reţete

Cosa Nostra vine cu un orar nou faţă de Al Capone, sătmărenii putând savura bucate alese în prima parte a zilei.

Deschiderea este la 7:30 când clienţii pot găsi aici cele mai delicioase specialităţi de mic dejun alături de nelipsita cafea şi de sucurile proaspete, revigorante.

Pentru masa de prânz, servită de la 12:00, Cosa Nostra oferă un meniu al zilei care îi satisface chiar şi pe cei mai pofticioşi clienţi.

Aceştia pot alege în funcţie de preferinţe dintre trei feluri principale şi trei tipuri de supe. Pe lângă acestea, există şi nelipsitul meniu a la carte de unde clienţii pot opta pentru o largă varietate de reţete.

Pe lângă toate acestea, localul doreşte să fie gazda evenimentelor de suflet din viaţa sătmărenilor, precum nunţi, botezuri sau diferite petreceri. În acest sens, capacitatea restaurantului este de 100 de persoane.

“Cosa Nostra” – “Cauza noastră”   

Totuşi, probabil cel mai curios aspect legat de noul restaurant este chiar denumirea acestuia.

“Cosa Nostra”, în traducere “Cauza noastră”, este de fapt numele mafiei siciliene, o organizaţie rebelă al cărei scop iniţial era să apere locuitorii Siciliei de ostilitatea guvernului roman, dar şi a invadatorilor.

Bineînţeles, restaurantul nu are nici cea mai mică legătură cu mafia.

Huszti Tamás ne-a explicat că mesajul pe care doreşte să-l transmită prin intermediul acestei denumiri este că “a satisface nevoile clienţilor din punct de vedere gastronomic este cauza noastră.”

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.