02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Cort pentru triaj la Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare, Secţia II Bixad

Scris de Mihaela Ghiţă, 23 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare, Secţia II Bixad, în cursul zilei de vineri, 20 martie 2020, a fost amplasat un cort pentru triajul pacienţilor, după modelul celui de la Secţia I, Satu Mare, dar şi al celorlalte unităţi sanitare cu paturi din judeţ aflate în subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare.

Ridicarea cortului s-a făcut prin aportul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Someş” Satu Mare, căruia conducerea spitalului îi mulţumeşte pe această cale pentru toată implicarea de care a dat dovadă şi, în egală măsură, filialei Crucea Roşie, Satu Mare, doamnei Rodica Borlan, care a asigurat la rându-i un cort pentru Secţia II Bixad a Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare.

Triajul epidemiologic se realizează de către asistenţii medicali ai Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare pentru pacienţii programaţi la Ambulatoriul de Specialitate în intervalul orar alocat consultaţiilor. Totodată, pacienţii trebuie să completeze un chestionar de evaluare a riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 şi o declaraţie pe proprie răspundere.

Amplasarea corturilor pentru triajul pacienţilor reprezintă una dintre măsurile luate de autorităţile judeţene în contextul decretării stării de urgenţă pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 (CORONAVIRUS).

Tot în aceste zile, Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare a primit o donaţie din partea firmei S.C. Derşidan SRL din Satu Mare ca răspuns la nevoile stringente pe care unitatea sanitară le are datorită crizei de materiale sanitare.

Firma sătmăreană a oferit spitalului materiale sanitare de primă necesitate, dezinfectante şi produse pentru întreţinerea curăţeniei. Conducerea unităţii sanitare, prin manager, dr. Ioan Sergiu, alături de întreg personalul medico-sanitar îşi exprimă recunoştinţa pentru gestul făcut de firma sătmăreană.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.