25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Control la notarul care nu a înscris casa pierdută de Iohannis

Scris de I. Z., 10 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministerul Justiţiei a declanşat un control la notarul care nu a înscris statul Român în Cartea funciară.

Controlul a fost declanşat în urma unei adrese primite de la Ministerul Finanţelor din care rezultă că statul român fusese scos din Cartea funciară a casei pierdută de familia preşedintelui Iohannis. Ministerul Justiţiei anunţă o anchetă la notarul care nu a înscris casa pierdută de Iohannis în Cartea Funciară. Controlul a fost declanşat în urma unei adrese primite de la Ministerul de Finanţe care semnala că statul român fusese scos din Cartea Funciară a casei de către notarul Cornelia Popa. Acţunea de control este încă în desfăşurare şi ulterior nota de control va fi supusă aprobării ministrului Toader.  Vă reamintim că şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a declarat în luna iulie că a trimis Corpul de Control la ANAF pentru a cerceta demersurile privind recuperarea banilor de la familia Iohannis şi că va cere Ministerului Justiţiei să facă verificări cu privire la notarul de la Sibiu, care în 2016 a suspendat acţiunea cerută de ANAF.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.