Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Felicia Hrihorișan, Alina Perșa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureșan, un veteran al festivalului Oțeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanță 05.10 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viață pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitați Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii și Raza Speranței de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă 10.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetățenii chemați să se implice în săptămâna mobilității europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Știri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relația dintre medicul de familie și pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitați Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociației Județene de Atletism Satu Mare 15.25 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creștere la Medieșu Aurit 16.25 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea școlară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuț Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveți curajul să circulați cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaș 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Știri

Conducerea CJ arată că jumătate din drumurile județene sunt reabilitate

Scris de Ioan Aniţaş, 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Din cei 850 km de drumuri, 300 km sunt în garanție și 145 km sunt în lucru

Joi, 9 noiembrie, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare, prin preşedintele Pataki Csaba şi vicepreşedintele Ionuţ Rus, a susţinut o conferinţă de presă.

Aşa cum a subliniat preşedintele Pataki, a simţit nevoia ca acum, înainte de a se intra în iarnă, să informeze populaţia judeţului asupra stadiului de reabilitare a drumurilor judeţene, dar şi stadiul de derulare a altor câteva proiecte. S-a menţionat faptul că mai sunt anumite tronsoane de drumuri judeţene care se află în programul de reabilitare/ modernizare, pentru care urmează să se organizeze procedurile de licitaţie, în speranţa că acest demers nu are cum să dureze doi ani, precum în perioada anterioară.

Mai multe în ediția tipărită din „Informația Zilei” – 10 noiembrie 2017, disponibilă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Zoga de Stana a spus: 12 noiembrie 2017, ora 20:51

    Ii facem o invitatie domnului Presedinte al CJ sa vina pana la Stana judetul Satu Mare, pe drumul DJ196/A. Sa ne spuna in cat timp a parcurs 10 km de drum judetean si cum a fost ?

  2. Dac Bulibas a spus: 10 noiembrie 2017, ora 11:01

    Vad ca Pataki inca se mai joaca pe telefon la fel cum a fost prins si in Parlament. Luati telefonul de la el ca altfel nu munceste nimica !. A ajuns sa fie dependent de jocuri…. Ii molipseste si pe ceilalti.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.