Col. (r) Marius Gînţă, liderul SNPPC, la ceas aniversar | Informaţia Zilei

Col. (r) Marius Gînţă, liderul SNPPC, la ceas aniversar

Scris de I. Z., 28 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi, 28 ianuarie, col. (r) Marius Gînţă, preşedintele Organizaţiei judeţene a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) şi vicepreşedinte Cartel Alfa Satu Mare, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Col. (r) Marius Gînţă s-a pensionat în cursul anului 2017, după ce a deţinut succesiv diferite funcţii de execuţie şi de comandă în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

După absolvirea Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” a fost repartizat la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, unde şi-a început cariera la Ordine Publică, apoi a activat în cadrul Biroului Poliţiei Criminale, iar în perioada 2002-2006 a fost şeful Biroului Poliţiei Criminale. Apoi a activat în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. A fost şi împuternicit la comanda acestui Serviciu.

Familia, prietenii, foştii colegi şi redacţiile Informaţia Zilei şi Informaţia TV îi urează sănătate, fericire, împliniri alături de tradiţionalul

“La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 29 ianuarie 2020, ora 10:29

    La Multi ani tovarese colonel Marius! Dupa o munca grea de mai multe decenii iti doresc numai bine. Daca ai o pensie prea mica o sa strangem un pic de bani pentru tine.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517