13.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 01.30 Cultură, Samfest jazz. 03.35 Ne cheamă Natura 04.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 05.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Cristina Bala, Marria Ban . Titlul emisiunii: Tot mai mulţi voluntari la asociaţia Stea.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fericirea cea care a crezut. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, Vacanţe de vis 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 17.00 Cultură, Judeţul Satu Mare 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad, la al doilea start consecutiv în Liga 3. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Eugenia Sabău. Titlul emisiunii: Tot ce trebuie să ştim despre noua lege a pensiilor. (reluare) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Scris de Eva Laczko, 13 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ingrediente:

O căpăţână de varză murată, 50 ml ulei de măsline, o ceapă, un morcov, o rădăcina de ţelină, mică, 1-2 cartofi, 2 ardei kapia, 500 g de ciolan afumat, 500 g de coaste afumate, 500 g de cârnaţi afumaţi, frunze de pătrunjel, mărar verde, 5 gălbenuşuri de ouă, 500 g de smântână, 3 l de apă.

Mod de preparare:

Se toacă varză şi se căleşte pentru câteva minute în ulei de măsline, apoi se adaugă apa şi se lasă la fiert. Ciolanul afumat şi coastele, se taie în bucăţi şi se fierb câteva minute în apă clocotită, pentru a se elimina din sare, apoi se scurg şi se adaugă peste varză. Când varza şi carnea sunt aproape fierte se adaugă legumele tocate în cuburi, sau date pe răzuitoare. Ardeii kapia se taie în cubuleţe mici, se călesc în puţin ulei şi se adaugă în ciorbă. Se amestecă gălbenuşurile cu smântână, se diluează cu zeamă fierbinte adăugat[ lingură cu lingură şi se toarnă apoi în ciorbă, aproape de final. După stingerea focului se adaugă şi verdeaţă tocată.

Cârnaţii se prăjesc şi se vor ad[uga în timpul servirii.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 16 martie 2017, ora 11:19

    Cänd veti schimba Supa?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.