Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Scris de Eva Laczko, 13 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ingrediente:

O căpăţână de varză murată, 50 ml ulei de măsline, o ceapă, un morcov, o rădăcina de ţelină, mică, 1-2 cartofi, 2 ardei kapia, 500 g de ciolan afumat, 500 g de coaste afumate, 500 g de cârnaţi afumaţi, frunze de pătrunjel, mărar verde, 5 gălbenuşuri de ouă, 500 g de smântână, 3 l de apă.

Mod de preparare:

Se toacă varză şi se căleşte pentru câteva minute în ulei de măsline, apoi se adaugă apa şi se lasă la fiert. Ciolanul afumat şi coastele, se taie în bucăţi şi se fierb câteva minute în apă clocotită, pentru a se elimina din sare, apoi se scurg şi se adaugă peste varză. Când varza şi carnea sunt aproape fierte se adaugă legumele tocate în cuburi, sau date pe răzuitoare. Ardeii kapia se taie în cubuleţe mici, se călesc în puţin ulei şi se adaugă în ciorbă. Se amestecă gălbenuşurile cu smântână, se diluează cu zeamă fierbinte adăugat[ lingură cu lingură şi se toarnă apoi în ciorbă, aproape de final. După stingerea focului se adaugă şi verdeaţă tocată.

Cârnaţii se prăjesc şi se vor ad[uga în timpul servirii.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Stefan cel mic a spus: 16 martie 2017, ora 11:19

    Cänd veti schimba Supa?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.