21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Scris de Eva Laczko, 13 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ciorbă de varză murată pentru gurmanzi

Ingrediente:

O căpăţână de varză murată, 50 ml ulei de măsline, o ceapă, un morcov, o rădăcina de ţelină, mică, 1-2 cartofi, 2 ardei kapia, 500 g de ciolan afumat, 500 g de coaste afumate, 500 g de cârnaţi afumaţi, frunze de pătrunjel, mărar verde, 5 gălbenuşuri de ouă, 500 g de smântână, 3 l de apă.

Mod de preparare:

Se toacă varză şi se căleşte pentru câteva minute în ulei de măsline, apoi se adaugă apa şi se lasă la fiert. Ciolanul afumat şi coastele, se taie în bucăţi şi se fierb câteva minute în apă clocotită, pentru a se elimina din sare, apoi se scurg şi se adaugă peste varză. Când varza şi carnea sunt aproape fierte se adaugă legumele tocate în cuburi, sau date pe răzuitoare. Ardeii kapia se taie în cubuleţe mici, se călesc în puţin ulei şi se adaugă în ciorbă. Se amestecă gălbenuşurile cu smântână, se diluează cu zeamă fierbinte adăugat[ lingură cu lingură şi se toarnă apoi în ciorbă, aproape de final. După stingerea focului se adaugă şi verdeaţă tocată.

Cârnaţii se prăjesc şi se vor ad[uga în timpul servirii.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 16 martie 2017, ora 11:19

    Cänd veti schimba Supa?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.