10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Cioloş: USR-PLUS nu renunţă la alegerea primarilor în două tururi

Scris de I. Z., 08 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos

Dacian Cioloş anunţă că în cazul în care nu se poate ajunge la alegeri anticipate, Alianţa USR-PLUS nu renunţă la alegerea primarilorîn două tururi. Liderul PLUS spune că strategia PSD de blocare a alegerilor anticipate este „antisocială”.

„După ce am sacrificat alegerile locale în două tururi, acum dacă guvernul Orban a căzut şi obiectivul nostru este să susţinem procedura care să ne ducă la declanşarea alegerilor anticipate (…) să nu existe o majoritate care să voteze pentru instalarea acestui guvern, să facem acelaşi lucru şi a doua oară, ca să dăm posibilitatea preşedintelui Iohannis apoi să dizolve Parlamentul pentru anticipate”, a declarat Dacian Cioloş.

Liderul PLUS speră ca după alegeri să poată consituti o majoritate pentru a modifica Constituţia pentru a da posibilitatea preşedintelui să dizolve Parlamentul „în situaţii de criză, cum e cea de acum, şi să nu mai umblăm cu artificii – să fie un partid în situaţia de a vota împotriva propriului premier desemnat – ca să rezolve o problemă de criză politică.”

Strategia PSD de a opri alegerile anticipate este un antisocială apreciază Cioloş. Cu privire la nominalizarea sa pentru funcţia de premier, Cioloş a spus: „ Dacă va fi nevoie de instalarea unui guvern care să gestioneze lucrurile până când vor avea loc (alegerile n.r.), la termen, atunci obiectivul Alianţei este să fim parte a acestui guvern, pentru a ne putea susţine obiectivele politice. (…) Dan Barna a spus că nu renunţăm la alegeri locale în două tururi pentru primari.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 10 februarie 2020, ora 10:35

    Antisociala este „violarea „deciziei majoritatii din Parlament de catre Uniunea Sugeti Romania (USR)-Plus. Majoritatea au votat covarsitor impotriva alegerilor din doua tururi ca urmare trebe respectat !. Cine nu stie sa respecte sa dispara de pe scena politica !.

  2. anton de la canton a spus: 08 februarie 2020, ora 15:07

    A fost votat / ales măcar o dată acest individ , sau doar numit ,de îşi permite să emită pretenţii !?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.