19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Cioloş: USR-PLUS nu renunţă la alegerea primarilor în două tururi

Scris de I. Z., 08 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos

Dacian Cioloş anunţă că în cazul în care nu se poate ajunge la alegeri anticipate, Alianţa USR-PLUS nu renunţă la alegerea primarilorîn două tururi. Liderul PLUS spune că strategia PSD de blocare a alegerilor anticipate este „antisocială”.

„După ce am sacrificat alegerile locale în două tururi, acum dacă guvernul Orban a căzut şi obiectivul nostru este să susţinem procedura care să ne ducă la declanşarea alegerilor anticipate (…) să nu existe o majoritate care să voteze pentru instalarea acestui guvern, să facem acelaşi lucru şi a doua oară, ca să dăm posibilitatea preşedintelui Iohannis apoi să dizolve Parlamentul pentru anticipate”, a declarat Dacian Cioloş.

Liderul PLUS speră ca după alegeri să poată consituti o majoritate pentru a modifica Constituţia pentru a da posibilitatea preşedintelui să dizolve Parlamentul „în situaţii de criză, cum e cea de acum, şi să nu mai umblăm cu artificii – să fie un partid în situaţia de a vota împotriva propriului premier desemnat – ca să rezolve o problemă de criză politică.”

Strategia PSD de a opri alegerile anticipate este un antisocială apreciază Cioloş. Cu privire la nominalizarea sa pentru funcţia de premier, Cioloş a spus: „ Dacă va fi nevoie de instalarea unui guvern care să gestioneze lucrurile până când vor avea loc (alegerile n.r.), la termen, atunci obiectivul Alianţei este să fim parte a acestui guvern, pentru a ne putea susţine obiectivele politice. (…) Dan Barna a spus că nu renunţăm la alegeri locale în două tururi pentru primari.”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 10 februarie 2020, ora 10:35

    Antisociala este „violarea „deciziei majoritatii din Parlament de catre Uniunea Sugeti Romania (USR)-Plus. Majoritatea au votat covarsitor impotriva alegerilor din doua tururi ca urmare trebe respectat !. Cine nu stie sa respecte sa dispara de pe scena politica !.

  2. anton de la canton a spus: 08 februarie 2020, ora 15:07

    A fost votat / ales măcar o dată acest individ , sau doar numit ,de îşi permite să emită pretenţii !?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.