Ciolacu: Vrem să depunem o moţiune de cenzură | Informaţia Zilei

Ciolacu: Vrem să depunem o moţiune de cenzură

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că formaţiunea sa doreşte să depună o moţiune de cenzură. În plus, liderul interimar PSD susţine că a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, ca Parlamentul să nu intre în vacanţă în vara aceasta, urmând să lucreze în sesiune extraordinară atât în iulie, căt şi în august.

„PSD nu are singur voturile necesare să răstoarne Guvernul. Cu o alianţă, şi cu ALDE şi cu Pro România (…) se poate depune o moţiune de cenzură. Categoric că vrem să depunem o moţiune de cenzură, ăsta e şi rostul Opoziţiei. Eu nu sunt adeptul depunerii moţiunilor de cenzură de dragul de a le depune”, a spus Ciolacu. Acesta a adăugat că nu e oportună o moţiune în perioada stării de alertă.
Ciolacu a reiterat opţiunea pentru un guvern de uniune naţională. :i preşedintele Pro România, Victor Ponta, insistă cu ideea unui guvern de uniune naţională.

„Am vorbit cu colegii mei şi cu colegii din celelalte partide – şi cu Victor Ponta şi cu Călin Popescu-Tăriceanu – să nu intrăm în vacanţa parlamentară, să avem sesiuni extraordinare atât în iulie, cât şi în august”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 19 mai 2020, ora 18:27

    Iar a iesit LESINATUL la vinatoare ???Prostul de el

  2. manix a spus: 19 mai 2020, ora 08:55

    Trăiască Ciolacu,Ponta şi Tăriceanu-salvatorii Romăniei,să nu uităm nici
    de doamna Renate Weber-cîtă IPOCRIZIE şi cîtă IRESPONSABILITATE.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345