"Cenuşăreasa", celebru spectacol al Teatrului de Păpuşi Puck, miercuri la Teatrul de Nord | Informaţia Zilei

„Cenuşăreasa”, celebru spectacol al Teatrului de Păpuşi Puck, miercuri la Teatrul de Nord

Scris de Vasile Andreica, 29 octombrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Afisul spectacolului

Afisul spectacolului

    Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca începe seria spectacolelor prezentate la Teatrul de Nord din Satu Mare miercuri, 30 octombrie, de la orele 10 şi 11.30, în Sala Mare. Copiii sunt invitaţi la un spectacol de referinţă al trupei din Cluj, semnat de doi regizori intraţi în legendă: proiectul a fost regizat iniţial de Aureliu Manea şi a fost refăcut mai apoi de Mona Chirilă, din păcate plecată recent dintre cei vii.

Basmul „Cenuşăreasa” al fraţilor Grimm a fost adaptat de Alex Căprariu, iar scenografia aparţine lui Epaminonda Tiotiu. Muzica spectacolului aparţine Corinei Sârbu, iar păpuşile au fost lucrate de Virgil Svinţiu. Evoluează actorii Frunzina Anghel, Florina Florian şi Călin Mureşan. Spectacolul a fost premiat la mai multe festivaluri de specialitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.