21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

Centrul Kennedy i-a premiat pe Lionel Richie şi Gloria Estefan, în absenţa lui Donald Trump

Scris de Vasile Andreica, 05 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
LL Cool J, Gloria Estefan, Lionel Richie

LL Cool J, Gloria Estefan, Lionel Richie

În absenţa notabilă a preşedintelui Donald Trump, Centrul Kennedy i-a premiat duminică pentru activitatea lor artistică pe cântăreţii Lionel Richie şi Gloria Estefan, rapperul LL Cool J, producătorul de televiziune Norman Lear şi dansatoarea Carmen de Lavallade, relatează Reuters.

Premiile, cunoscute sub numele Kennedy Center Honors, sunt considerate cele mai apreciate distincţii pentru artiştii din diferite domenii iar importanţa anuală a evenimentului este de obicei scoasă în evidenţă printr-o recepţie a Casei Albe la care sunt prezenţi preşedintele şi prima doamnă. Nu şi în acest an însă.

Casa Albă a anunţat în luna august că Donald Trump şi soţia sa, Melania, nu vor participa la ceremonia de decernare a premiilor, pentru ca laureaţii să se poată bucura de ea „fără a fi distraşi de politică”. Recepţia Casei Albe a fost şi ea anulată, după ce unii dintre laureaţi au anunţat că o vor boicota.

„Arta transcende frontierele, culturile şi politica”, a declarat actriţa Julie Andrews. „Acest eveniment ne dă ocazia să depăşim un discurs care incită la diviziune şi să apreciem excelenţa în artă”, a adăugat ea.

Toţi laureaţii şi-au exprimat satisfacţia pentru distincţia primită.

„Niciodată nu m-am simţit mai inspirat”, a declarat artistul hip hop şi actorul LL Cool J, în vârstă de 49 de ani, care joacă în serialul de televiziune „NCIS Los Angeles”. „Este un moment care ne reaminteşte că arta contează”, a declarat el pentru Reuters, observând că prezenţa lui Trump la ceremonie ar fi fost într-adevăr un motiv de distragere.

Cantautorul Lionel Richie, cunoscut pentru hituri precum „Three Times a Lady”, „Say You, Say Me” şi „All Night Long”, a declarat că este mândru. „Niciodată nu am crezut că mi-aş putea pierde vocea vorbind prea mult despre cât de încântat sunt că mă aflu aici”, a spus Richie.

Gloria Estefan, în vârstă de 60 de ani, care s-a născut la Havana, a declarat că este recunoscătoare că Trump a decis să nu participe la ceremonie. „Oricând ceva începe să fie mai mult despre o controversă decât despre realizările oamenilor care primesc premiul atmosfera se strică pentru toată lumea”, a spus ea.

Carmen de Lavallade, în vârstă de 86 de ani, actriţă şi dansatoare, a declarat: „Sunt foarte mândră că am ajuns până aici”.

Scenaristul şi producătorul de televiziune Norman Lear, în vârstă de 95 de ani, care este celebru pentru faptul că a produs sitcomul „All in the Family”, dar şi „Maude”, „Good Times” şi „The Jeffersons”, a declarat că este grozav să fie un laureat al Centrului Kennedy.

„Probabil este la fel cum ar fi fost la 80 de ani. Totul este la fel”, a glumit el. Producătorul a spus că nu este supărat că Trump a decis să nu asiste la ceremonie. „Nu simţeam nevoia să-i strâng mâna”, a precizat el.

Showul va fi difuzat pe postul de televiziune CBS la 26 decembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.