17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Centrul Kennedy i-a premiat pe Lionel Richie şi Gloria Estefan, în absenţa lui Donald Trump

Scris de Vasile Andreica, 05 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
LL Cool J, Gloria Estefan, Lionel Richie

LL Cool J, Gloria Estefan, Lionel Richie

În absenţa notabilă a preşedintelui Donald Trump, Centrul Kennedy i-a premiat duminică pentru activitatea lor artistică pe cântăreţii Lionel Richie şi Gloria Estefan, rapperul LL Cool J, producătorul de televiziune Norman Lear şi dansatoarea Carmen de Lavallade, relatează Reuters.

Premiile, cunoscute sub numele Kennedy Center Honors, sunt considerate cele mai apreciate distincţii pentru artiştii din diferite domenii iar importanţa anuală a evenimentului este de obicei scoasă în evidenţă printr-o recepţie a Casei Albe la care sunt prezenţi preşedintele şi prima doamnă. Nu şi în acest an însă.

Casa Albă a anunţat în luna august că Donald Trump şi soţia sa, Melania, nu vor participa la ceremonia de decernare a premiilor, pentru ca laureaţii să se poată bucura de ea „fără a fi distraşi de politică”. Recepţia Casei Albe a fost şi ea anulată, după ce unii dintre laureaţi au anunţat că o vor boicota.

„Arta transcende frontierele, culturile şi politica”, a declarat actriţa Julie Andrews. „Acest eveniment ne dă ocazia să depăşim un discurs care incită la diviziune şi să apreciem excelenţa în artă”, a adăugat ea.

Toţi laureaţii şi-au exprimat satisfacţia pentru distincţia primită.

„Niciodată nu m-am simţit mai inspirat”, a declarat artistul hip hop şi actorul LL Cool J, în vârstă de 49 de ani, care joacă în serialul de televiziune „NCIS Los Angeles”. „Este un moment care ne reaminteşte că arta contează”, a declarat el pentru Reuters, observând că prezenţa lui Trump la ceremonie ar fi fost într-adevăr un motiv de distragere.

Cantautorul Lionel Richie, cunoscut pentru hituri precum „Three Times a Lady”, „Say You, Say Me” şi „All Night Long”, a declarat că este mândru. „Niciodată nu am crezut că mi-aş putea pierde vocea vorbind prea mult despre cât de încântat sunt că mă aflu aici”, a spus Richie.

Gloria Estefan, în vârstă de 60 de ani, care s-a născut la Havana, a declarat că este recunoscătoare că Trump a decis să nu participe la ceremonie. „Oricând ceva începe să fie mai mult despre o controversă decât despre realizările oamenilor care primesc premiul atmosfera se strică pentru toată lumea”, a spus ea.

Carmen de Lavallade, în vârstă de 86 de ani, actriţă şi dansatoare, a declarat: „Sunt foarte mândră că am ajuns până aici”.

Scenaristul şi producătorul de televiziune Norman Lear, în vârstă de 95 de ani, care este celebru pentru faptul că a produs sitcomul „All in the Family”, dar şi „Maude”, „Good Times” şi „The Jeffersons”, a declarat că este grozav să fie un laureat al Centrului Kennedy.

„Probabil este la fel cum ar fi fost la 80 de ani. Totul este la fel”, a glumit el. Producătorul a spus că nu este supărat că Trump a decis să nu asiste la ceremonie. „Nu simţeam nevoia să-i strâng mâna”, a precizat el.

Showul va fi difuzat pe postul de televiziune CBS la 26 decembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.