Cazul de la Caracal în atenţia preşedintelui PE | Informaţia Zilei

Cazul de la Caracal în atenţia preşedintelui PE

După tragedia de la Caracal, preşedintele Parlamentului European, David Sassoli spune că că adoptarea unor politici mai eficiente contra violenţei împotriva femeilor va trebui să fie în centru acţiunii instituţionale europene. Miercuri, David Sassoli, a scris pe contul său de Facebook că vocea Alexandrei Măceşanu, cerând ajutor la 112, a îngrozit nu numai România, ci întreaga Europă.

„Să auzi vocea Alexandrei Măceşanu, în vârstă de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgenţă, doare şi îngrozeşte nu numai România, ci întreaga Europă. Adoptarea unor politici mai eficiente contra violenţei împotriva femeilor va trebui să fie mai mult în centrul acţiunii politice şi instituţionale europene. În numele Alexandrei şi al tuturor victimelor!”, a scris David Sassoli, pe contul său de Facebook. Italianul David Sassoli a fost votat în iulie preşedinte al Parlamentului European, mandatul său fiind până în ianuarie 2022.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517