Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Căutările pescarului dispărut la finele lunii februarie în Someş au fost extinse în Ungaria

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pescarul salvator este căutat în continuare în apele învolburate de pompieri şi membrii familiei

Pescarul salvator este căutat în continuare în apele învolburate de pompieri şi membrii familiei

Duminică, 12 martie, se împlinesc două săptămâni de când o partidă de pescuit pe Someş s-a încheiat tragic. Un pescar de 39 de ani a murit înecat în apele râului, iar un altul, de 54 de ani, a dispărut încercând să îl salveze.

De atunci, din 26 februarie, în fiecare zi, pompierii caută trupul bărbatului dispărut. Specialişti din cadrul Detaşamentului de Pompieri ies pe Someş cu barca pneumatică zilnic de la 9 la 17 pentru a-l găsi pe Kuki Attila, pescarul dispărut. Am fost informaţi vineri că dat fiind faptul că există posibilitatea ca victima să fi fost purtată de ape dincolo de graniţa cu Ungaria, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare a luat legătura cu autorităţile maghiare în scopul extinderii căutărilor de către aceştia în zona lor de competenţă.
Dacă iniţial căutările se făceau de la Podul Galben până în Vetiş, adică în jur de 5 kilometri pe apă, au fost extinse după câteva zile până în Oar şi iată acum până dincolo de graniţă. Vă reamintim că de anul trecut, plasa ce era amplasată în Someş la graniţa cu Ungaria a fost ridicată.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.