Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Căutările pescarului dispărut la finele lunii februarie în Someş au fost extinse în Ungaria

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pescarul salvator este căutat în continuare în apele învolburate de pompieri şi membrii familiei

Pescarul salvator este căutat în continuare în apele învolburate de pompieri şi membrii familiei

Duminică, 12 martie, se împlinesc două săptămâni de când o partidă de pescuit pe Someş s-a încheiat tragic. Un pescar de 39 de ani a murit înecat în apele râului, iar un altul, de 54 de ani, a dispărut încercând să îl salveze.

De atunci, din 26 februarie, în fiecare zi, pompierii caută trupul bărbatului dispărut. Specialişti din cadrul Detaşamentului de Pompieri ies pe Someş cu barca pneumatică zilnic de la 9 la 17 pentru a-l găsi pe Kuki Attila, pescarul dispărut. Am fost informaţi vineri că dat fiind faptul că există posibilitatea ca victima să fi fost purtată de ape dincolo de graniţa cu Ungaria, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare a luat legătura cu autorităţile maghiare în scopul extinderii căutărilor de către aceştia în zona lor de competenţă.
Dacă iniţial căutările se făceau de la Podul Galben până în Vetiş, adică în jur de 5 kilometri pe apă, au fost extinse după câteva zile până în Oar şi iată acum până dincolo de graniţă. Vă reamintim că de anul trecut, plasa ce era amplasată în Someş la graniţa cu Ungaria a fost ridicată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.