17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Cântăreaţa de origine mexicană Selena, omagiată postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Scris de Vasile Andreica, 06 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Selena Quintanilla

Selena Quintanilla

Cântăreaţa de origine mexicană Selena Quintanilla, asasinată în 1995, a primit vineri cu titlu postum o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie la care au participat sora sa Suzette Quintanilla, vedeta de film Eva Longoria şi primarul oraşului Los Angeles, Eric Garcetti, care au celebrat memoria celei considerate „Regina muzicii tejano”, relatează EFE.

„Selena ne reprezintă pe toţi mexicano-americanii. Ea este un exemplu al muncii şi al eforturilor pentru a obţine succesul. Obişnuia să ne spună că ceea ce este imposibil poate deveni posibil. Obiectivul ei nu a fost să trăiască veşnic, ci să creeze ceva care să rămână pentru totdeauna. Azi ea a reuşit acest lucru”, a spus sora sa Suzette Quintanilla.

Cariera artistei Selena Quintanilla-Perez (16 aprilie 1971 — 31 martie 1995) a început în deceniul 1980 ca membră a trupei ”Selena y Los Dinos”, alături de fraţii săi Suzette şi A.B. Quintanilla. Supranumită „Regina muzicii tejano”, ea a fost de asemenea compozitoare, actriţă, model şi creatoare de modă.

Artista, un adevărat simbol în rândul publicului hispanic, a fost omagiată cu steaua cu numărul 2.622 de pe celebrul Walk of Fame din Hollywood situat în faţa istoricei clădiri discografice Capital Records, într-o ceremonie la care au participat şi numeroşi fani ai regretatei cântăreţe.

„Nu ar fi trebuit să dureze atât de mult pentru ca Selena să primească o stea pe Walk of Fame din Hollywood”, a scris o fană a cântăreţei pe Twitter. La ceremonie a fost prezent şi regizorul Gregory Nava, care a realizat ”Selena”, filmul biografic lansat în 1997 şi având-o ca protagonistă pe Jennifer López.

Printre hiturile celebrei cântăreţe Selena născută în Texas se numără „Bidi Bidi Bom Bom”, „Dreaming of You” şi „Como La Flor”. În 1994, ea a câştigat un premiu Grammy la categoria „Cel mai bun album Mexicano-American”, cu „Selena Live!”. Albumele ei s-au vândut în peste 65 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Celebritatea sa a crescut după ce a fost împuşcată, la 31 martie 1995, de Yolanda Saldivar, preşedinta fan-clubului său, când Selena avea doar 23 de ani.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.