Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Cântăreaţa de origine mexicană Selena, omagiată postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Scris de Vasile Andreica, 06 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Selena Quintanilla

Selena Quintanilla

Cântăreaţa de origine mexicană Selena Quintanilla, asasinată în 1995, a primit vineri cu titlu postum o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie la care au participat sora sa Suzette Quintanilla, vedeta de film Eva Longoria şi primarul oraşului Los Angeles, Eric Garcetti, care au celebrat memoria celei considerate „Regina muzicii tejano”, relatează EFE.

„Selena ne reprezintă pe toţi mexicano-americanii. Ea este un exemplu al muncii şi al eforturilor pentru a obţine succesul. Obişnuia să ne spună că ceea ce este imposibil poate deveni posibil. Obiectivul ei nu a fost să trăiască veşnic, ci să creeze ceva care să rămână pentru totdeauna. Azi ea a reuşit acest lucru”, a spus sora sa Suzette Quintanilla.

Cariera artistei Selena Quintanilla-Perez (16 aprilie 1971 — 31 martie 1995) a început în deceniul 1980 ca membră a trupei ”Selena y Los Dinos”, alături de fraţii săi Suzette şi A.B. Quintanilla. Supranumită „Regina muzicii tejano”, ea a fost de asemenea compozitoare, actriţă, model şi creatoare de modă.

Artista, un adevărat simbol în rândul publicului hispanic, a fost omagiată cu steaua cu numărul 2.622 de pe celebrul Walk of Fame din Hollywood situat în faţa istoricei clădiri discografice Capital Records, într-o ceremonie la care au participat şi numeroşi fani ai regretatei cântăreţe.

„Nu ar fi trebuit să dureze atât de mult pentru ca Selena să primească o stea pe Walk of Fame din Hollywood”, a scris o fană a cântăreţei pe Twitter. La ceremonie a fost prezent şi regizorul Gregory Nava, care a realizat ”Selena”, filmul biografic lansat în 1997 şi având-o ca protagonistă pe Jennifer López.

Printre hiturile celebrei cântăreţe Selena născută în Texas se numără „Bidi Bidi Bom Bom”, „Dreaming of You” şi „Como La Flor”. În 1994, ea a câştigat un premiu Grammy la categoria „Cel mai bun album Mexicano-American”, cu „Selena Live!”. Albumele ei s-au vândut în peste 65 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Celebritatea sa a crescut după ce a fost împuşcată, la 31 martie 1995, de Yolanda Saldivar, preşedinta fan-clubului său, când Selena avea doar 23 de ani.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.