Cămârzana: Colete voluminoase cu ţigări descoperite de poliţiştii! "Proprietarii" au fugit în Ucraina | Informaţia Zilei

Cămârzana: Colete voluminoase cu ţigări descoperite de poliţiştii! “Proprietarii” au fugit în Ucraina

În 27 iunie, şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti-Oaş au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 03.00, poliţiştii au observat, pe direcţia localităţii Cămârzana, judeţul Satu Mare, mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.

Imediat, colegii noştri împreună cu câinele de patrulare – intervenţie POF au acţionat pentru reţinerea persoanelor, însă acestea nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, au abandonat coletele şi au fugit pe teritoriul statului vecin. În cel mai scurt timp, au fost informate despre eveniment autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a zonei şi a cazului.

La faţa locului au fost descoperite opt colete cu ţigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.189 pachete cu ţigări, de provenienţă extracomunitară. Ţigările, în valoare de 72.411 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517