14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Calitatea apei potabile la Medieşu Aurit se va îmbunătăţi pe seama unor noi investiţii

Scris de Ioan Aniţaş, 11 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost sunaţi din comuna Medieşu Aurit de către Gheorghe Vezentan, care îşi manifesta nemulţumirea faţă de calitatea apei furnizate uneori în comună. Omul reclama faptul că periodic pe conductă curge apă tulbure, ceea ce stârneşte consumatorului o stare de nesiguranţă.

Ba mai mult, reclamantul susţine că a sunat degeaba la dispecerat, nu i-a răspuns nimeni.
Ca urmare a acestei sesizări am luat legătura cu Ioan Leitner, directorul societăţii furnizoare de apă, dar şi cu primarul interimar Marian Torok. Primarul spunea că nu are niciun amestec în furnizarea apei, prestaţia fiind transferată operatorului regional.

De la furnizorul de apă am aflat că în Medieşu Aurit se furnizează apă care adesea conţine mangan. În timp particulele se depun pe conducte. Dacă se produc turbulenţe, opriri şi/sau porniri ale sistemului acele depuneri de pe conducte se desprind şi ajung în apa de la robinet. Problema apei la Medieşu Aurit, spunea Ioan Leitner, o să se rezolve în timp. Se are în vedere o investiţie în sensul realizării unei conducte de transport de la Mărtineşti la Medieşu Aurit.

Este greu de estimat termenul de realizare a unei asemenea investiţii, dar nu este exclus că ar putea dura şi doi ani.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.