Calendarul acordării vizelor FRF pentru ehipele din L3

Scris de Constantin Demian, 14 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Fotbal a anunţat modalitatea şi calendarul acordării vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Conform regulamentului adoptat, cluburile participante în competiţia Liga 3 vor trebui să prezinte la Departamentul Competiţii următoarele documente:

• Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
• Licenţele de jucători profesionişti;
• Contractele încheiate cu jucătorii profesionişti (dacă nu se află în evidenţele FRF)
• Fişele originale atât pentru jucătorii seniori şi juniori care sunt transferaţi de la cluburi din Liga 1 şi campionatele judeţene, cât şi pentru juniorii legitimaţi deja la club, dar care au evoluat anterior datei de 1 ianuarie 2022 doar în competiţiile judeţene.
• Solicitare electronică de vize anuale separată pentru fiecare categorie de vârstă (seniori, respectiv acolo unde cazul şi la juniori U19 şi la juniori U17 şi la juniori U16)

Ca şi în anul precedent, solicitarea de viză este obligatorie şi se va face doar prin intermediul platformei Football Connect, în secţiunea Solicitări Vize Anuale, pentru fiecare categorie de vârstă separat, în caz contrar, solicitarea urmând a fi respinsă. Pentru detalii tehnice, cluburile sunt rugate să ia legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii.

Pentru ca toate aceste operaţiuni privind acordarea de vize să se deruleze în condiţii normale, cu respectarea normelor sanitare în vigoare în contextul pandemiei COVID-19 şi pentru a se reduce timpul de aşteptare, cluburile din Liga 3 au fost programate la viză după terminarea perioadei de transfer de iarnă şi se vor prezenta cu documentele necesare la FRF conform programului stabilit.

Calendarul depunerii documentelor se întinde pe intervalul 16.02.2022 – 04.03.2022, iar Clubul Sportiv Municipal Satu Mare a fost programat pentru ultima zi alături de Minaur Baia Mare, SCM Zalău, Sportul Şimleu, Progresul Şomcuţa, CSM Satu Mare şi Gloria 2018 Bistriţa.

Totodată, Departamentul Competiţii anunţă că perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 18 ianuarie – 14 februarie 2022.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517