Bucată de copac rămasă pe firele de tensiune pe Henri Coandă din Satu Mare | Informaţia Zilei

Bucată de copac rămasă pe firele de tensiune pe Henri Coandă din Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 04 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De câteva luni bune o bucată dintr-un trunchi de copac stă agăţată printre firele de înaltă tensiune de pe B-dul Henri Coandă, existând în orice moment riscul să cadă pe trecători sau pe maşinile aflate în trafic.

Copacul a fost tăiat în primăvara acestui an, însă, nu se ştie cum, probabil din neatenţie, această bucată a rămas blocată între fire.

Mai mulţi trecători au sesizat prezenţa bucăţii de lemn şi s-au adresat cotidianului Informaţia Zilei pentru a atrage atenţia celor responsabili cu administrarea spaţiului verde să vină în zonă şi să îndepărteze bucata de lemn pentru a nu se ajunge în situaţia neplăcută de a vătăma vreun trecător sau o maşină.

Cei care ne-au sesizat acest aspect au dat ca reper porţiunea de drum din apropierea Cimitirului evreiesc, aşa cum reiese şi din imaginea alăturată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345