Botiz: În Ajun, a lovit o locomotivă de tren

Scris de I. Z., 27 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat în perioada 24-26 decembrie activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere din judeţ. Poliţiştii rutieri au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto.

În 24 decembrie, poliţiştii dau fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Botiz. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, de 45 de ani, din judeţul Suceava, deplasându-se pe direcţia Botiz-Lazuri, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu locomotiva trenului care circula pe direcţia Satu Mare – Halmeu. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti, doar avarierea autoturismului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517