BMW furat din Germania depistat la Vama Petea

Scris de I. Z., 23 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la ieşirea din ţară un autoturism marca BMW, care figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

Duminică, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Mureş. Aceasta conducea un autoturism marca BMW, având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Germaniei.

Cu ocazia efectuării formalităţilor pentru ieşirea din România, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de către autorităţile din Germania, având menţiunea bun căutat pentru confiscare – furt.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 90.650 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub spectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517