Black Friday se prelungeşte până la sfârşitul lunii la magazinul specializat Karcher | Informaţia Zilei

Black Friday se prelungeşte până la sfârşitul lunii la magazinul specializat Karcher

Scris de I. Z., 21 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Black Friday se prelungeste pana la sfarsitul lunii noiembrie la magazinul Karcher

Black Friday se prelungeste pana la sfarsitul lunii noiembrie la magazinul Karcher

Black Friday a generat vânzări peste aşteptări şi pentru Karcher Germania prin principalul său reprezentant din Satu Mare -Supermarket Service SRL.

Astfel, magazinul specializat Karcher de pe strada Botizului nr. 24 şi-a triplat vânzările în ,,vinerea neagră a reducerilor” faţă de o zi obişnuită, potrivit informaţiilor furnizate de şeful de magazin George Mureşan.

Supermarket Service vinde în toată ţara produsele casnice, dar şi  profesionale Karcher: aspiratoare, pompe de spălat cu presiune, curăţitoare cu abur, curăţitoare de geamuri, curăţitoare de pardoseli, accesorii, detergenţi şi piese de schimb, datorită preţurilor mici practicate.

Astfel, un aspirator casnic umed-uscat Karcher wd3 se vinde cu 278 lei, faţă de 353 lei înainte de reduceri, cu un discount de 21%, o pompă profesională Karcher HD5/15 C Plus se vinde cu 2460 lei faţă de 3644 lei, cu un discount de 32 %> un curăţitor de geamuri care costă în mod obişnuit 313 lei, se vinde cu 254 lei, cu o reducere de 19%.

Alte reduceri: 20% la toate pompele de spălat cu presiune Karcher, K3, k4, k5 şi 10% la oricare pompe, aspiratoare profesionale sau aparate de curăţat pardoseli mari.

Faţă de vânzările obişnuite, volumul vânzărilor on line a crescut de 4 ori de Black Friday pentru Karcher-Supermarket Service.

Datorită succesului vânzărilor, Black Friday se prelungeşte încă o săptămână, respectiv până la sfârşitul lunii noiembrie 2016, reducerile vor rămâne neschimbate pentru toată perioada în magazinul de pe strada Botizului nr. 24. 

Produsele sunt livrate şi direct la domiciliul sau sediul clienţilor din judeţul Satu Mare, dar şi în ţară,  prin comenzi telefonice la nr. 0761.540.919.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517