Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Biblioteca de la Casa Corpului Didactic este în reorganizare

Scris de Vasile Nechita, 12 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Camelia Dumitru, bibliotecară CCD

Camelia Dumitru, bibliotecară CCD

Biblioteca de la Casa Corpului Didactic (CCD) se află în reorganizare din anul 2016 prin proiectul de finanţare ROSE. Cu ajutorul acestuia biblioteca a fost dotată cu rafturi noi.


Reorganizarea fondului de carte cuprinde crearea unui catalog online unde toate publicaţiile sunt clasificate pe domenii şi subdomenii. Totodată se procedează şi la casarea cărţilor uzate fizic şi moral.
De aceste aspecte se ocupă voluntarii de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” şi Colegiul Naţional „Doamna Stanca”. Sub îndrumarea bibliotecarei Camelia Dumitru lucrează şi elevii de gimnaziu de la Liceul Teoretic German şi de la Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu”.
Trei rafturi au fost deja organizate, iar alte câteva gramezi de cărţi urmează să fie aranjate conform criteriilor de clasificare.
În bibliotecă se găsesc cu predilecţie cărţi de literatură pedagogică, publicaţii periodice, metodologii pentru grade didactice şi doctorat. Acestea sunt consultate numai de cadrele didactice.
Numărul volumelor disponibile este de peste 16.000, iar anual se achiziţionează cărţi în valoare de aproximativ 1.500-2.000 de lei. Acestora li se adaugă cărţi provenite din donaţii, care sunt din ce în ce mai numeroase. Cărţile donate care nu corespund cu profilul bibliotecii sunt redistribuite către bibliotecile şcolare.
Până când procesul de reorganizare se va finaliza, evidenţa cărţilor împrumutate se ţine pe fişe clasice.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.