Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 02.36 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 04.42 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 05.35 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinelo Norberto 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farcaş, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici şi colectori de deşeuri 10.15 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 14.40 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciurdaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.05 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.05 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoala performanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 23.30 Ştiri

Biblioteca de la Casa Corpului Didactic este în reorganizare

Scris de Vasile Nechita, 12 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Camelia Dumitru, bibliotecară CCD

Camelia Dumitru, bibliotecară CCD

Biblioteca de la Casa Corpului Didactic (CCD) se află în reorganizare din anul 2016 prin proiectul de finanţare ROSE. Cu ajutorul acestuia biblioteca a fost dotată cu rafturi noi.


Reorganizarea fondului de carte cuprinde crearea unui catalog online unde toate publicaţiile sunt clasificate pe domenii şi subdomenii. Totodată se procedează şi la casarea cărţilor uzate fizic şi moral.
De aceste aspecte se ocupă voluntarii de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” şi Colegiul Naţional „Doamna Stanca”. Sub îndrumarea bibliotecarei Camelia Dumitru lucrează şi elevii de gimnaziu de la Liceul Teoretic German şi de la Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu”.
Trei rafturi au fost deja organizate, iar alte câteva gramezi de cărţi urmează să fie aranjate conform criteriilor de clasificare.
În bibliotecă se găsesc cu predilecţie cărţi de literatură pedagogică, publicaţii periodice, metodologii pentru grade didactice şi doctorat. Acestea sunt consultate numai de cadrele didactice.
Numărul volumelor disponibile este de peste 16.000, iar anual se achiziţionează cărţi în valoare de aproximativ 1.500-2.000 de lei. Acestora li se adaugă cărţi provenite din donaţii, care sunt din ce în ce mai numeroase. Cărţile donate care nu corespund cu profilul bibliotecii sunt redistribuite către bibliotecile şcolare.
Până când procesul de reorganizare se va finaliza, evidenţa cărţilor împrumutate se ţine pe fişe clasice.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.