Avocatul familiei Luizei cere ca Dincă să fie foarte bine păzit | Informaţia Zilei

Avocatul familiei Luizei cere ca Dincă să fie foarte bine păzit

Luni, anchetatorii au continuat percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, urmând ca astăzi să fie adus un aparat special cu ajutorul căruia să poată fi scanat terenul. Dacă vor fi suspiciuni, anchetatorii vor sparge cimentul din curtea locuinţei inculpatului.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop cere autorităţilor să-l păzească bine pe suspect. Potrivit avocatului ar exista persoane interesate să-l „sinucidă”. Tot ieri, Alexandru Cumpănaşu a anunţat că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori, formată din foşti procurori, oameni din servicii şi poliţişti pentru a strânge mai multe informaţii cu privire la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi a sprijini ancheta.

Avocat: Dincă să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineaţa, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziţie. În paralel, mai multe persoane, apropiaţi şi cunoscuţi ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal.

Luni, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat că inculpatul Gheorghe Dincă nu este nebun şi a cerut autorităţilor ca acesta să fie păzit bine ”să nu poată să fie sinucis”.

”Mă tem foarte mult că cei care, să zicem aşa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorităţi să fim înţeleşi, iar alţii cum să-l suprime. Părerea mea este şi anunţ oficial şi rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis şi nici scos nebun pentru că nu e nebun”, a declarat Tonel Pop.

În plus, acesta a precizat că Dincă va fi audiat pentru a explica fotografiile şi informaţiile din laptop.
”Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.

Cumpănaşu anunţă că familia Alexandrei vrea anchetatori independenţi

Ieri, Alexandru Cumpănaşu a precizat că va începe o investigare paralelă cu ajutorul unor specialişti foşti procurori, oameni din servicii şi poliţişti pentru a strânge mai multe informaţii cu privire la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi a sprijini ancheta.

”Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment, vrem să îi ajutăm, atât pentru liniştea noastră, a familiei, dar şi pentru mine. Partea de comunicare e una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu 2-3 colegi care mă ajută din bunăvoinţă. În perioada următoare, deja am început acest lucru. Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliţie, în serviciile de informaţii. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună. Vor respecta întru-totul legea, vor acţiona în cadru legal şi orice informaţii vor afla le vor aduce de îndată în atenţia procurorului şi nu a opiniei publice. Încercăm să venim în ajutorul lor. (…) De săptămâna aceasta vom avea această echipă, nu le voi da numele, dar voiam să se ştie public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Cine îl protejează pe inculpatul Dincă?

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu apreciază că infractorul este protejat. „Nu mai pot! Am spus că voi spune tot dacă simt că descoperirea adevărului stagnează sau este ascunsă.

Animalul Dincă era cunoscut, frecventat, folosit şi poate chiar acoperit de cel puţin 4 oameni al căror anturaj merge mult în urmă: un fost şef din Poliţia Caracal care astăzi este om de afaceri în oraş; un fost procuror şi ulterior Prim-Procuror al Parchetului Olt; o fostă judecătoare cu care Dincă şi cei 2 de mai sus se cunosc de mulţi ani şi cu care Dincă a avut o relaţie „de prietenie”. Şi al cărei soţ se pare că a dispărut şi nu a mai fost găsit: cel puţin un politician de Olt a cărui familie îl cunoaşte pe Dincă şi care l-a folosit mulţi ani pentru diverse treburi ‘mărunte’. Am numele acestora şi un martor de o credibilitate foarte mare. Am dat aceste nume şi toate informaţiile la Parchet, de mai bine de 7 zile. Până astăzi nu s-au făcut audieri pentru a se stabili natura relaţiei cu acest ANIMAL”, a scris Cumpănaşu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517