Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Averea preşedintelui Iohannis, luată la verificat de Fisc

Scris de Mioara Maxim, 26 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

După ce a pierdut casa din Sibiu, Klaus Iohannis mai primeşte o lovitură! Fiscul a început anchetarea averii preşedintelui Klaus Iohannis, informează Antena3. Este o verificare ce vine după ce deputatul ALDE Varujan Vosganian a făcut o adresă către Fisc şi a cerut să se verifice toate veniturile familiei Iohannis din activităţi independente.
Parlamentarul susţine că vrea să se lămurească în ce măsură o persoană, care a lucrat doar ca bugetar, atât cât a fost profesor dar şi primar al Sibiului, îşi poate cumpăra şase case din banii strânşi.

 
Raiffeisen se mută din casa pierdută de Iohannis

 

După ce Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din Sibiu, închiriată de ani de zile Raifeissen Bank, reprezentanţii băncii au anunţat că vor renunţa în curând la contract.
Reprezentanţii băncii Raiffeisen au confirmat că se vor muta din sediul de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 29, după ce contractul de închiriere a expirat. Fosta casă a lui Klaus Iohannis are, în acest moment, o situaţie juridică incertă.
Contractul de închiere, încheiat pe o perioadă de 10 ani, a expirat în 1 februarie 2017. Reprezentanţii băncii spun că nu au mai încheiat un nou contract. “Raiffeisen Bank ocupă acest spaţiu din anul 2001, în baza unui contract încheiat cu proprietarii de atunci. Având în vedere situaţia juridică a imobilului (despre care Raiffeisen Bank a aflat din presă, nefiind informată în mod oficial de către nicio autoritate), banca a decis să nu mai încheie un nou contract de închiriere. Astfel, întrucât contractul de închiriere a ajuns la termen, în prezent, banca este în proces de mutare din sediul respectiv“, au declarat reprezentanţii instituţiei bancare, pentru Digi24.

Totodată, reprezentanţii Raiffeisen au declarat că familia Iohannis nu a mai primit banii de chirie. Potrivit declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, în 2015, familia sa a încasat 120.000 de lei din închirierea acestui spaţiu. “Menţionăm că, din momentul în care am aflat despre modificările apărute în situaţia juridică a acestui imobil, toate sumele reprezentând chirie au fost depuse într-un cont escrow, fiind la dispoziţia proprietarului de drept”, au mai arătat reprezentanţii băncii.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 26 februarie 2017, ora 13:59

  Iohannis a gresit cind a incercat sa ne ia in balon cu meditatiile. Trebuia sa spun clar: tata-socru a fost blanar si toti blanarii aveau multi bani inainte de revolutie.
  Deci el si-a facut averea din cojoacele socrului sau si ulterior din chirii.

 2. ION ION a spus: 26 februarie 2017, ora 13:30

  Mai bine ar curata tara de gunoiul psd.-ist!NU UITATI 1LUCRU,NEAMTUL RAMÂNE GERMAN SI UNDE ESTE GERMANIA?!!!!ACOLO UNDE românia NU V-A AJUNGE!!!!

 3. om a spus: 26 februarie 2017, ora 12:26

  Da, cum de s-o luat Fisc de averea Lui?

 4. om a spus: 26 februarie 2017, ora 12:26

  Da, cum de s-o luat Fisc de averea Lui?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.