20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Averea preşedintelui Iohannis, luată la verificat de Fisc

Scris de Mioara Maxim, 26 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

După ce a pierdut casa din Sibiu, Klaus Iohannis mai primeşte o lovitură! Fiscul a început anchetarea averii preşedintelui Klaus Iohannis, informează Antena3. Este o verificare ce vine după ce deputatul ALDE Varujan Vosganian a făcut o adresă către Fisc şi a cerut să se verifice toate veniturile familiei Iohannis din activităţi independente.
Parlamentarul susţine că vrea să se lămurească în ce măsură o persoană, care a lucrat doar ca bugetar, atât cât a fost profesor dar şi primar al Sibiului, îşi poate cumpăra şase case din banii strânşi.

 
Raiffeisen se mută din casa pierdută de Iohannis

 

După ce Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din Sibiu, închiriată de ani de zile Raifeissen Bank, reprezentanţii băncii au anunţat că vor renunţa în curând la contract.
Reprezentanţii băncii Raiffeisen au confirmat că se vor muta din sediul de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 29, după ce contractul de închiriere a expirat. Fosta casă a lui Klaus Iohannis are, în acest moment, o situaţie juridică incertă.
Contractul de închiere, încheiat pe o perioadă de 10 ani, a expirat în 1 februarie 2017. Reprezentanţii băncii spun că nu au mai încheiat un nou contract. “Raiffeisen Bank ocupă acest spaţiu din anul 2001, în baza unui contract încheiat cu proprietarii de atunci. Având în vedere situaţia juridică a imobilului (despre care Raiffeisen Bank a aflat din presă, nefiind informată în mod oficial de către nicio autoritate), banca a decis să nu mai încheie un nou contract de închiriere. Astfel, întrucât contractul de închiriere a ajuns la termen, în prezent, banca este în proces de mutare din sediul respectiv“, au declarat reprezentanţii instituţiei bancare, pentru Digi24.

Totodată, reprezentanţii Raiffeisen au declarat că familia Iohannis nu a mai primit banii de chirie. Potrivit declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, în 2015, familia sa a încasat 120.000 de lei din închirierea acestui spaţiu. “Menţionăm că, din momentul în care am aflat despre modificările apărute în situaţia juridică a acestui imobil, toate sumele reprezentând chirie au fost depuse într-un cont escrow, fiind la dispoziţia proprietarului de drept”, au mai arătat reprezentanţii băncii.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 26 februarie 2017, ora 13:59

  Iohannis a gresit cind a incercat sa ne ia in balon cu meditatiile. Trebuia sa spun clar: tata-socru a fost blanar si toti blanarii aveau multi bani inainte de revolutie.
  Deci el si-a facut averea din cojoacele socrului sau si ulterior din chirii.

 2. ION ION a spus: 26 februarie 2017, ora 13:30

  Mai bine ar curata tara de gunoiul psd.-ist!NU UITATI 1LUCRU,NEAMTUL RAMÂNE GERMAN SI UNDE ESTE GERMANIA?!!!!ACOLO UNDE românia NU V-A AJUNGE!!!!

 3. om a spus: 26 februarie 2017, ora 12:26

  Da, cum de s-o luat Fisc de averea Lui?

 4. om a spus: 26 februarie 2017, ora 12:26

  Da, cum de s-o luat Fisc de averea Lui?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.