Avansări de Ziua Naţională la Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Jandarmi – avansari

Jandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a primi recompensele cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României.
În clubul unităţii, domnul Colonel Ovidiu – Adrian POPA – Inspectorul Şef al unităţii a dat citire Ordinului prin care doi ofiţeri şi şapte subofiţeri, pentru rezultate deosebite în îndeplinirea misiunilor, sunt avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.
Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către Inspectorul Şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.
Lista celor avansaţi este următoarea:
În gradul de căpitan:
Locotenent CHELMU VIOREL;
Locotenent TĂMÂIAN BOGDAN;
În gradul de plutonier adjutant şef:
plutonier adjutant LAZĂR ALIN – AUGUSTIN;
plutonier adjutant MUREŞAN FLORIN – ALIN;
În gradul de plutonier adjutant:
plutonier major FILIMON MARIUS – DANIEL;
plutonier major LUPU MIHAI;
În gradul de plutonier:
Sergent major COMIATI DENIS – DAVID;
Sergent major ROŞU DANIELA – MIHAELA;
Sergent major ŞTIRB NICOLAE – RAUL.
Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517