Aurelia Fedorca, primarul din Negreşti, îşi sărbătoreşte ziua | Informaţia Zilei

Aurelia Fedorca, primarul din Negreşti, îşi sărbătoreşte ziua

Scris de I. Z., 14 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi, 14 ianuarie, Aurelia Fedorca, primarul oraşului Negreşti-Oaş, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Absolventă de ştiinţe economice la Oradea, cu masterat în „Managementul juridic al firmei şi jurisdicţia asigurărilor” la Arad, Aurelia Fedorca a urmat şi un program de formare specializată la Institutul Naţional de Administraţie.

În 2009-2010 a fost subprefect al judeţului Satu Mare, iar în 2012 a fost aleasă de negreşteni în fruntea oraşului. Ca primar are ca principal obiectiv modernizarea şi dezvoltarea Capitalei |ării Oaşului – Negreşti-Oaş. În plus, se implică în promovarea tradiţiilor locale.

De-a lungul anilor, experienţa de pe scena politică şi-a spus cuvântul, Aurelia Fedorca fiind preşedinta Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi membru în Consiliul Naţional al partidului.

Aurelia Fedorca este înainte de toate un om adevărat, este căsătorită şi mamă a două fete.

La ceas aniversar îi transmitem multă sănătate, împliniri pe toate planurile, alături de tradiţionalul

„La Mulţi Ani!”

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 14 ianuarie 2020, ora 13:09

    „primarita deosebita” si „au trecut 16 ani”? Astea se cam bat cap in cap…

  2. relu a spus: 14 ianuarie 2020, ora 12:58

    La multi ani !Sunteti o primarita deosebita!…dar va rog sa luptati pt Luna ses!Ca Luna ses aduce multi bani la primarie!Si spuneti cand vom putea consrui cabanele ca au trecut 16 ani!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517