Arhiepiscopul Sucevei a murit de Coronavirus | Informaţia Zilei

Arhiepiscopul Sucevei a murit de Coronavirus

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor a murit în noaptea de marţi spre miercuri, la Institutul „Matei Balş” din Capitală, în urma unui al doilea atac de cord, anunţă Basilica.ro.

Adrian Streinu Cercel a fost întrebat, marţi seara, la Antena 3, despre starea Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, iar acesta a răspuns că ierarhul este în stare staţionară.

ÎPS Pimen a fost preluat cu un elicopter SMURD în 20 aprilie, de la Suceava, în stare gravă, infectat cu noul coronavirus, şi a fost dus la INMB, în Capitală, unde a fost intubat, după ce a suferit complicaţii pulmonare. Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, că înaltul ierarh a primit trei doze de plasmă hiperimună de la donatori vindecaţi.

IPS Pimen s-a născut în 25 august 1929, în localitatea Greabănu, jud. Buzău.

Abonează-te acum Online!
  1. Cetatean a spus: 22 mai 2020, ora 21:50

    Un securist si spion. El e un model pentru crestini. Si pentru formatorii de opinie, precum presa. No comment, atata putem.

  2. suporter a spus: 20 mai 2020, ora 20:18

    da ce mai vreti la 91 de ani cat avea a vrut sa traiasca mult si bine? e simplu a murit de corona virus ca de altceva nici nu suferea era sanatos tun!!! mai lasati lumea cu astfel de stiri

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345