09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Ar trebui Liviu Dragnea să aibă contracandidat la preşedinţia PSD?

Scris de I. Z., 01 octombrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

    Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seară, că obiectivul său este câştigarea alegerilor locale şi parlamentare de PSD, însă, nu a exclus ca, după scrutinul din 2016, să fie interesat şi de funcţia de premier.
    „Obiectivul meu pentru anul 2016, unul dintre obiective, este pregătirea partidului pentru cele două scrutine importante alegerile locale şi alegerile parlamentare”, a declarat, la Antena 3, Liviu Dragnea, întrebat dacă odată ce va ajunge preşedintele PSD va viza şi funcţia de premier.

La insistenţele moderatorului privind interesul său pentru ocuparea funcţiei de premier, din 2016 încolo, Dragnea a spus: „Nu ştiu, să ajungem acolo. Nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează. Calculul meu este PSD”.
Dragnea a mai afirmat că un astfel de calcul ar fi abordare greşită, adăugând că important este ca PSD să câştige alegerile locale şi parlamentare din anul 2016, relatează Mediafax.

„Cred că ar fi o abordare greşită să îmi fac eu calcule pentru 2017 sau 2018. Cel mai important este ca la finalul anului viitor să fim partidul câştigător al alegerilor, după care se pot face foarte multe calcule. Până atunci, niciun calcul”, a mai comentat preşedintele interimar al PSD şi unic candidat la şefia partidului.

Joi, 10 septembrie, începând cu ora 15,30, la sediul din strada Ştefan cel Mare nr. 1 a PSD Satu Mare, preşedintele Organizaţiei judeţene şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Govor, a susţinut o conferinţă de presă.
Tema întâlnirii cu presa a constitutit-o de fapt un mesaj ce a fost transmis conducerii centrale a partiduluişi tuturor membrilor, conform căruia se vrea organizarea unui Congres naţional până în 15 octombrie.

În acelaşi mesaj, a spus preşedintele Govor, Organizaţia judeţeană transmite conducerii centrale şi membrilor partidului că susţine necondiţionat candidatura lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al partidului şi susţine în acelaşi timp şi echipa pe care acesta şi-o va forma.

La Conferinţa judeţeană de alegeri a Tineretului Social Democrat (TSD) de vineri, 25 septembrie, preşedintele Govor a propus un punct în plus la Ordinea de zi şi anume o Rezoluţie de susţinere a candidaturii la conducerea centrală a PSD a lui Liviu Dragnea la Congresul din 11 octombrie. Rezoluţia a fost votată în unanimitate.

Ar trebui Liviu Dragnea să aibă contracandidat la preşedinţia PSD?
Abonează-te acum Online!
  1. alin a spus: 02 octombrie 2015, ora 18:35

    oare de ce lume nu este interesata de bucataria interna a pesedeului?
    pentru ca nu este un partid care poate ajuta tara… lucreaza numa pentru ei

  2. Feri a spus: 01 octombrie 2015, ora 20:25

    Ca asemanarea dintre PSD si PCR sa fie cat mai mare tov. Dragnea nu trebuie sa aiba contracandidat. Nici Ceausescu nu avea contracandidati.
    Am dreptate sau nu ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.