Anthony Delon a venit în România

Scris de I. Z., 06 februarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Filmul preotului orădean Ciprian Mega pune Oradea pe harta internaţională a cinematografiei. În oraş a ajuns deja Anthony Delon şi sunt aşteptate şi celelalte vedete româneşti şi internaţionale din distribuţie – Dorel Vişan, Ela Ionescu, Magda Catone, Răzvan Vasilescu, Mickey Rourke şi Elisabetta Pellini.

Actorul s-a filmat cu ocazia unei plimbări prin Parcul Brătianu, insistând în cadrul final pe imaginea hotelului din apropriere. El a transmis fanilor săi că aşteaptă cu plăcere reîntâlnirea cu vedeta americană Mickey Rourke şi insistat că va juca într-un film al cărui regizor e un preot ortodox, tată a patru copii.

„Sunt în România, la Oradea unde luni, voi începe munca (la n.r.) un film. O producţie românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularităţi, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox. Religia dă un fel de inspiraţie aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a transmis actorul pe pagina sa de Instagram.

Filmul spune povestea unei tinere procuroare, pe nume Nina, care este interpretată de Corina Moise. Nina alături de iubitul ei, Yuri, un regizor de film, lucrează la un scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie, relatează sursa menţionată anterior. Yuri va fi jucat de actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului Alain Delon.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517