Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania anunţă că se fac înscrieri la Festivalul Naţional Concurs de Muzică Populară "Ion Petreuş" | Informaţia Zilei

Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania anunţă că se fac înscrieri la Festivalul Naţional Concurs de Muzică Populară „Ion Petreuş”

Scris de Ioana Vladimirescu, 20 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cei interesaţi să evolueze în cadrul acestui festival-concurs se pot înscrie online până în 15 iunie pe site-ul ansamblului profesionist, www.ansamblultransilvania.ro la secţiunea concursuri.

Atât înscrierile, cât şi preselecţia vor avea loc în mediul online

 

 Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania anunţă iubitorii cântecului popular românesc, interpreţii, că până în 15 iunie 2020 se fac înscrieri la Festivalul Naţional Concurs de Muzică Populară „Ion Petreuş”, eveniment ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 12.

După cum ne informează Iuliana Dăncuş, manager al Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania din Baia Mare, atât înscrierile, cât şi preselecţia vor avea loc în mediul online, iar în funcţie de măsurile luate de autorităţi, organizatorii revin cu detalii legate de desfăşurarea festivalului.

Cei interesaţi să evolueze în cadrul acestui festival-concurs se pot înscrie online până în 15 iunie pe site-ul ansamblului profesionist, www.ansamblultransilvania.ro la secţiunea concursuri. Dacă se va permite organizarea fizică a marelui festival, acesta va avea loc în 28 iunie, în Baia Mare. Pentru a putea participa la concurs, doritorii trebuie să ţină cont de următoarele condiţii: documente necesare – fişa de înscriere de pe site, CV cu date personale la zi. Documentele necesare înscrierii vor fi expediate pe adresa: Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, Baia Mare, bl. Traian, nr. 8, cu menţiunea pentru Festivalul Naţional Concurs de Muzica Populară „ION PETREUŞ”, pe adresele de email ansamblultransilvaniamm@gmail.com, iulianadancus@yahoo.com sau pe numărul de fax 0262-276111. Informaţii suplimentare se obţin pe site-ul www.ansamblultransilvania.ro sau la numerele de telefon 0744354798, 0262214643. Actele necesare participării la concurs se trimit până cel târziu în 12 iunie 2020, ora 10. Concursul se desfăşoară pe categoria de vârstă 16 – 30 de ani şi pe următoarele secţiuni: solişti vocali şi instrumentişti. Candidaţii vor pregăti doua melodii din zona folclorică pe care o reprezintă în concurs, o doină/baladă şi un cântec ritmat. Preselecţia va avea loc în 15 iunie 2020 începând cu orele 10.00, prin Skype.

Acompaniamentul va fi asigurat de organizatori, iar partiturile vor fi trimise pe adresa de email ansamblultransilvaniamm@gmail.com. Durata prestaţiei concurentului nu trebuie să depăşească 3 minute pentru doină, respectiv 2 minute pentru piesa ritmată. Dacă totul va fi bine până în 28 iunie 2020, se va organiza concursul şi gala laureaţilor în Baia Mare, iar un juriu de specialitate le va acorda celor mai buni concurenţi numeroase premii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345