18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Anghel Cardoş a câştigat piramida de la Baia Mare!

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Captură Digi Sport 2

Captură Digi Sport 2

La Baia Mare s-a desfăşurat în 11 noiembrie gala AYO2, una incendiară care a oferit opt meciuri de K1 şi patru de box. La K1, categoria 75 kilograme, l-am avut pe Anghel Cardoş de la Friends Gym Satu Mare.

Sportivul nostru s-a descurcat excelent şi a câştigat piramida de 4. În primul meci l-a întâlnit pe bucureşteanul Alin Câmpan. După un meci echilibrat, sătmăreanul a trecut la puncte de sportivul de la Stoica Academy. În cealaltă semifinală, Nino Pattvean (Găeşti) l-a învins pe Plesko Maxim (Ucraina). Ultimul act, între Cardoş şi Pattvean, a oferit un alt meci echilibrat. După trei runde a fost egalitate, iar arbitrii l-au dat câştigător pe Cardoş după extra-round.

“În finală am fost numărat în prima rundă, iar în următoarele două am alergat să recuperez şi aşa am ajuns în extra. Decizia a fost contestată de staff-ul adversarului, dar… La finalul galei, promoterul a desemnat finala de la 75 kg drept cel mai spectaculos meci. AYO2 este o gală care deja cred că va deveni un brand în România. Aici şi-a făcut debutul în box şi Benny Adegbuyi, numărul 2 mondial în Glory”, ne-a declarat Anghel Cardoş.

Luptătorul sătmărean va urca în ring în 2 februarie în Germania la o gală foarte puternică. Acolo va lupta cu un albanez naturalizat. Până atunci ar putea să apară şi alte meciuri, în rest clubul va participa în luna decembrie cu alţi sportivi la o gală pentru începători.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.