17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

”Almost, Maine” în premieră la Teatrul de Nord duminică

Scris de Vasile Andreica, 06 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
"Almost, Maine"

„Almost, Maine”

Premiera lunii decembrie la Teatrul de Nord, secţia română, este spectacolul ”Almost, Maine”, pe textul dramaturgului american John Cariani, tradus de Cristi Juncu. Noua producţie va avea avanpremiera sâmbătă, 9 decembrie, şi premiera duminică, 10 decembrie, de la ora 19.

Regia este realizată de actorul şi regizorul Theo Marton din Tg. Mureş, iar scenografia de Bogdan Spătaru. Muzica spectacolului este semnată de Sebastian Tătar şi Laura Mihalache.

Distribuţia: Ciprian Vultur, Stelian Roşian, Cătălin Mareş, Andrei Stan, Vlad Mureşan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Crina Andriucă, Roxana Fânaţă, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Alina Negrău, Mihai Niţu, Adriana Vaida, Cristian Dan.

John Cariani a avut mare succes cu prima sa piesă ”Almost, Maine”, ce a avut premiera la Portland Stage Company în 2004, apoi a fost jucată pe Broadway în 2006. ”Almost, Maine” a fost montată în peste 3000 de companii de teatru din Statele Unite şi de peste douăzeci de companii internaţionale, a fost tradusă în douăzeci de limbi, devenind una dintre cele mai frecvent jucate piese din ultimul deceniu. În România, textul ”Almost, Maine” a fost montat în premieră de Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, în 2012, în traducerea şi regia lui Cristi Juncu şi are deja o apreciabilă carieră în teatrele din ţară (Braşov, Arad, Iaşi, Bucureşti, Piatra Neamţ). Trupa ”Iosif Ahmed” a Asociaţiei ARTTIS a jucat câteva scene din această piesă acum câţiva ani.

Spectacolul face parte din oferta de piese opţionale ale abonamentelor Teatrului de Nord.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.