21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Amenzi de 3.600 lei date de DSVSA Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 26 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


În perioada 18 – 24 octombrie, inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat 98 acţiuni de control.

Continuă şi în această săptămână, acţiunea de verificare a respectării condiţiilor şi normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în cantinele şcolare, în cantinele creşelor, căminelor şi grădiniţelor, în unităţile de catering care deservesc unităţi şcolare şi preşcolare, de pe raza judeţului Satu Mare. Cu această ocazie, au fost verificate până la acestă dată 7 de cantine şcolare, 11 chioşcurile şi magazine de incintă şcolară şi 2 unităţi de catering care asigură hrana pentru unităţile de învăţământ.
Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, din care 3 amenzi în valoare totală de 3.600 lei, din care: o sancţiune în cuantum de de 1.200 lei unui magazin alimentar din Poiana Codrului, pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind întreţinerea spaţiilor de comrcializare şi depozitare, o amendă în valoare de 1.200 lei, unui magazin alimentar din Livada, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă la depozitarea produselor alimentare, o amendă contravenţională în valoare de 1.200 lei, aplicată unui Laborator de cofetărie – patiserie, Satu Mare, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiul destinat preparării produselor alimentare şi 4 avertismente aplicate unor comercianţi de legume fructe din pieţele agroalimentare din municipiul Satu Mare, cu domiciliul în localităţile Bercu, Micula, Ciuperceni şi Nisipeni.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.