19.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 04.00 O partidă de pescuit. 04.30 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 10.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Gospodăria un al doilea loc de muncă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Formaţia Argus. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 18.00 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

Alte 4.000 de doze de vaccin gripal ajung miercuri la Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministerul Sănătăţii alocă încă o tranşă de peste 4.000 de doze de vaccin gripal pentru judeţul Satu Mare. Vaccinul va ajunge azi, 6 noiembrie, iar de joi, 7 noiembrie, acesta va putea fi distribuit cabinetelor de medicină de familie pentru vaccinarea populaţiei la risc, anunţă directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Macrina Mihai.

Nivelul de adresabilitate pentru vaccinare este crescut în rândul sătmărenilor. Până la ora actuală, din cele aproximativ 5.500 de doze de vaccin gripal alocate în prima şi a doua tranşă a fost vaccinat personalul medical, cadrele din cabinetele de medicină şcolară, SMURD, Ambulanţă, persoanele instituţionalizate (centre pentru îngrijirea vârstnicilor, case de copii) şi o parte din categoriile de pacienţi cronici. Dr. Macrina Mihai remarcă interesul crescut al cetăţenilor pentru vaccinare pe baza raportărilor din partea medicilor de familie şi a cererilor pentru alocarea de vaccin.

„Putem spune cu certitudine că azi, 6 noiembrie, vom primi peste 4.000 de doze de vaccin gripal, iar de mâine, 7 noiembrie, medicii de familie vor putea veni să-l ridice pentru a continua campania de vaccinare a populaţiei”, a spus directorul DSP Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.