Image 1
Image 2

AJF Satu Mare îşi stabilieste sâmbătă programul pentru sezonul 2015/2016

AJF Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

imgresSambata, cu incepere de la ora 9.30, va avea loc Adunarea General a AJF Satu Mare. O sedinta importanta avand in vedere ca se vor lua decizii ce privesc sezonul oficial 2015/2016 din campionatele judetene, Liga IV-Elite, Liga IV-a, Liga V-a si campionatele de copii si juniori.

La sedinta sunt asteptati reprezentantii echipelor, structurilor sportive care activeaza in ligile judeeene, presedinti de comisii, observatori, arbitri, invitati, mass media etc.

Ordinea de zi este un bogata cu 8 puncte care ating in mare masura obiectivele propuse de conducerea AJF. Dincolo de aspectele organizatorice, de program competitional, noi ne-am dori sa auzim si de masuri concrete, serioase, pentru combatarea violentei pe terenurile de sport, de cresterea calitatii arbitrajelor, a fotbalului practicat pe terenurile din judet astfel incat sa putem si noi consemna ca o echipa samareana a promovat in esalonul imediat superior. Ca nu prea am avut aceasta satisfactie de multi ani. Apoi am mai vrea sa vedem comisii independente care sa lucreze independent, fara imixtitudini externe.
Sa speram ca toate aspectele bunei functionari a competitiilor organizate de AJF Satu Mare, vor fi trecute prin filtrul Adunarii si se vor lua cele mai bune decizii.
Va prezentam mai jos Ordinea de zi a Adunarii Generale asa cum ne-a parvenit de la AJF.
1. Alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului verbal al Adunării.
2. Raportul Comiajfsiei de Cenzori (Venituri şi cheltuieli pe anul 2014).
3. Raportul de activitate a campionatelor 2014-2015 Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a, Copii si Juniori si Comisia de Arbitri.
4. Stabilirea calendarului competiţional 2015-2016 si conditiile de participare in competitii.
5. Dezafilierea Asociatiilor Sportive care nu au mai activat în ultimii ani în competitiile organizate de AJF Satu Mare.
6. Completarea Comitetului Executiv prin alegerea reprezentantului din Liga a IV-a.
7. Prezentarea si sustinerea comunicării scrisă, depusă de către AS Luceafărul Decebal la AJF Satu Mare cu nr. 4738 din 24.06.2015 si prezentarea comunicării scrisă depusă de către d-nul Zah Vasile în calitate de reprezentant al echipelor din Liga a V-a în Comitetul Executiv.
8. Diverse.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with