Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Știri

Adrian Ardelean este noul conducător de la DJST Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 06 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare are un nou director. După plecarea lui Virgil Dragoș la APIA, în luna decembrie a anului trecut, funcția a fost preluată pentru puțin timp de Ioan Ardelean. În sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare l-am întâlnit marți pe noul conductor al DJST, pe Adrian Ardelean.

“Am ajuns la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret prin detașare de la Consiliul Județean. Din anul 2007 am fost consilier pe probleme de patrimoniu în cadrul Consiliului Județean. Îmi doresc să revigorăm activitatea taberelor școlare și a sportului în general”, ne-a spus Adrian Ardelean, director la DJST din 23 ianuarie.

Legat de noul minstru MTS, același director ne transmite: “Am o relație foarte bună cu Ioana Bran. Sperăm într-o colobarorare cât mai bună cu noul ministru, să ajute cât mai mult sportul sătmărean.” Totodată, am aflat sunt șanse foarte mari ca Ioana Bran să fie prezentă sâmbătă la etapa de Circuit European la floretă cadete din Satu Mare.

În rest, DJST continuă și în luna februarie proiectul “Campionii României în școală, liceu și universitate”. În 13 februarie se va merge la liceul din Tășnad, apoi pe 20 februarie la Carei, după care la Octavian Goga din Satu Mare pe 27 februarie. La Tășnad este invitat profesorul de atletism Florin Turcu, la Carei va fi prezent Emanuel Gyenes, iar la școala Octavian Goga va răspunde cu prezent Simona Pop.

Abonează-te acum Online!
 1. Vlad a spus: 07 februarie 2018, ora 10:23

  Felicitari! Un tanar ambitios care speram ca va reusi sa faca ceva pentru sportul satmarean

 2. Gabriel a spus: 07 februarie 2018, ora 07:46

  pt. Ioana… Stii ce a facut? A fandat cand a trebuit…

 3. rAul a spus: 06 februarie 2018, ora 21:01

  Mor in crize ca nu am ascultat de superiori si azi sunt somer de meserie. Mi-a placut de fetilii, da nu di nevasta.

 4. IOANA a spus: 06 februarie 2018, ora 20:08

  CE A FACUT INDIVIDUL ASTA PENTRU SCRIMA DIN SATU MARE ????

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.