17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Adi Rus: Sunt fericit! Mi-am îndeplinit un vis, am jucat în echipa României!

Scris de Constantin Demian, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Tricolorii ocupă locul 3 în grupă după șase etape

Adrian Rus, proaspătul internațional al României, n-a rezistat tentației de a trece acasă pe la Satu Mare. Așa că, la câteva ore după meciul cu Malta, în care a debutat în echipa tricoloră, Adi Rus s-a îmbarcat în avionul de Satu Mare și a ajuns acasă.

Noi n-am scăpat prilejul, l-am contactat și am stabilit o întâlnire. Iar Adrian Rus n-a venit cu mâna goală, ci cu un tricou al echipei naționale pe care l-a oferit subsemnatului.

– Felicitări Adi pentru debut. Cum a fost?
– Am fost emoționat la început, mai ales în momentul în care s-a cântat imnul României și când am auzit ovațiile și uralele suporterilor. Pentru mine a fost un vis care s-a realizat. Sunt fericit! Apoi, am intrat în joc și am trecut peste emoții. :i cu ajutorul lui Chiricheș, un jucător de la care am multe de învățat.

– Dar meciul naționalei nu a fost unul foarte bun. Lumea aștepta spectacol și goluri multe.
– Aveți dreptate în parte. Totuși, am început bine, echipa a jucat spactaculos, am avut ocazii mari, dar n-am marcat decât un singur gol. Important este însă că am câștigat cele 3 puncte care pot conta foarte mult în ce privește calificarea. Din punctul meu de vedere un dublu 1-0 cu Malta și cu Norvegia este de preferat unei victorii la scor cu maltezii și unui egal cu nordicii. Apoi am fost trei debutanți în teren, fapt care a contat într-o oarecare măsură.

– Tu ai avut trei apariții în atac, la toate ai atins mingea, prima dată putând spune că ai avut o ocazie.
– Da, îmi place să urc în atac, mai ales la fazele fixe. La prima fază am încercat să trimit pe poartă, dar un fundaș a deviat mingea.

– Cu cine ai stat în cameră?
– Cu Florin Ștefan, fostul meu coleg de la Sepsi și de la tineret, debutant și el în meciul cu Malta. Ne înțelegem bine.

– Ce ți-a spus Cosmin Contra după meci?
– M-a felicitat și m-a încurajat și mi-a mai spus că va conta și în viitor pe mine. Mi-a mai cerut să mă impun la echipa de club.

– Apropo, cum stau lucrurile la Mol Vidi?
– Cred că acum lucrurile vor merge pe un făgaș normal. Mă voi pregăti cu seriozitate și am convingerea că îi voi convinge pe antrenori să mă titularizeze.

– Părinții tăi au fost la meciul cu Spania, când ai stat pe bancă, dar nu și la cel cu Malta când ai jucat. De ce?
– Speram să pot să-i duc și la meciul de la Ploiești, meci la care am fost anunțat că voi juca. S-au cam speriat însă de viața agitată, tumultul, aglomerația din București și au preferat să vină acasă. Dar am venit eu acum la ei.

– Ce le transmiți sătmărenilor?
– Hai România!

Remiză între Suedia și Norvegia

Imediat după România – Malta au început și celelalte două meciuri ale Grupei F. Ne putem considera norocoși pentru că Suedia n-a bătut Norvegia și astfel nu s-a distanțat în clasament. S-a înregistrat doar o remiză, scor 1-1. Spania n-a avut emoții cu Feroe, victorie cu 4-0.

CLASAMENT
1.Spania        6 6 0 0 17-3 18
2.Suedia       6 3 2 1 13-8 11
3.România 6 3 1 2 13-7 10
4.Norvegia    6 2 3 1 11-8 9
5.Malta        6 1 0 5 2-13 3
6.Feroe        6 0 0 6 3-20 0

Programul grupei:
• 12 octombrie: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
• 15 octombrie: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
• 15 noiembrie: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
• 18 noiembrie: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.