Actriţa Cameron Diaz mai dă o şansă Hollywood-ului

Părăsise ”cetatea filmului” fără să se mai uite înapoi. Dar iată că 2022 ne mai aduce o surpriză: revenirea lui Cameron Diaz (foto).

Blondina ajunsă la 49 de ani va putea fi revăzută, după o lungă perioadă departe de camere, într-o comedie de acţiune, ce va fi difuzată de Netflix.

Se pare că Tom Brady şi Jamie Foxx au reuşit să o convingă să revină la sentimente mai bune vizavi de Hollywood, iar ”Back in Action” se va numi noul film în care Diaz va juca.

Ultima oară când Cameron şi Foxx au jucat împreună a fost în 2014, într-un remake ”Annie”, un musical de comedie. Acesta a fost şi ultimul rol al îndrăgitei actriţe la Hollywood, după care a decis să se retragă şi să spună adio platourilor de filmare.

Însă iată, la doar 8 ani distanţă, acelaşi nume reuşeşte să o convingă să revină şi să filmeze pentru prima dată de când a devenit mamă.

Pentru a o convinge, Foxx a organizat o conferinţă telefonică în trei cu o altă persoană care cochetase cu ideea retragerii: Tom Brady. El i-ar fi spus lui Diaz: ”Am auzit că-ţi cauţi motive să renunţi la retragere. Ei bine, eu sunt maestru la asta.” Şi i-ar fi oferit câteva sfaturi.

Cameron a dat vestea şi în social media: ” Jamie Foxx, doar tu m-ai fi putut convinge să mă întorc! Abia aştept! O să fie colosal”, a scris actriţa pe Instagram Stories.

Regizorul producţiei va fi Seth Gordon. Potrivit Variety, deşi detaliile legate de producţie sunt ţinute sub cheie, se preconizează că filmările vor începe anul acesta.
Foxx este producătorul executiv al “Back in Action”, împreună cu Datari Turner, O’Brien şi Mark McNair.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517