"Activital Winter Party – Dansez pentru Raul", sâmbătă 15 februarie, ora 17.00 | Informaţia Zilei

“Activital Winter Party – Dansez pentru Raul”, sâmbătă 15 februarie, ora 17.00

Scris de I. Z., 29 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Eveniment caritabil pentru salvarea unui copil de 4 ani, bolnav de cancer

“Informaţia Zilei”, “Informaţia TV” şi “Asociaţia non profit Activital Sports Center” te invită la un eveniment caritabil, sâmbătă 15 februarie 2020, începând cu ora 17.00.

Locaţia va fi anunţată în curând.

Evenimentul cu titlul „Activital Winter Party – Dansez pentru Raul” este dedicat strângerii de fonduri pentru un copilaş în vârstă de 4 anişori diagnosticat cu cancer. Raul Pintea, copilaşul care are ganglioni canceroşi, este din Baba Novac.

Acum este internat la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca pentru tratament, cu mămica sa. Boala îl ţine departe de grădiniţă, de copilaşii din grupă, de prietenii săi şi de frăţiori, care îl aşteaptă acasă, Andrei, Cristi şi Denisa. La Cluj, băieţelul urmează un tratament cu citostatice. Pentru Raul a fost conturat acest eveniment din 15 februarie, pentru că acum, mai mult ca niciodată, familia Pintea are mare nevoie de ajutorul nostru.

Invitatul special presenter mondial Zumba Claudiu Guţu din Timişoara împreună cu binecunoscuta antrenoare Andreea Seleş din Satu Mare suţin un masterclass de Zumba.

Sunt aşteptaţi toţi sătmărenii, chiar şi cei care n-au dansat niciodată Zumba

Sunt aşteptaţi toţi sătmărenii care vor să facă un gest umanitar, nu doar cei care ştiu paşi de Zumba, sunt familiarizaţi cu acest concept, ci şi cei care poate n-au dansat niciodată Zumba, dar îşi doresc să facă o faptă bună. Dansăm pentru Raul, fiecare aşa cum poate, fiecare aşa cum ştie, toţi împreună pentru a ajuta acest sufleţel.

Taxa de intrare este de 35 lei de persoană. Cine doreşte, poate să dăruiască mai mult. Banii vor fi donaţi familiei lui Raul.

Tombolă cu premii oferite de Decathlon

Şi pentru că iată că sunt oameni cărora le pasă, vă anunţăm că Decathlon este alături de noi în calitate de partener şi oferă pentru evenimentul din 15 februarie patru bonuri valorice a câte 100 de lei, bonuri ce vor putea fi câştigate la tombola ce se organizează cu acest prilej. Considerăm că împreună, putem face o faptă bună!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517