00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

A început preluarea cererilor de ajutor la încălzirea locuinţei pe 4 luni

Scris de Ioana Vladimirescu, 06 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pentru obţinerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei, solicitanţii vor depune la sediul SPAS Satu Mare cererea şi documentele justificative privind componenţa familiei, veniturile realizate şi bunurile pe care le au

Pentru obţinerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei, solicitanţii vor depune la sediul SPAS Satu Mare cererea şi documentele justificative privind componenţa familiei, veniturile realizate şi bunurile pe care le au

Doar 714 sătmăreni primesc această formă de ajutor financiar pe toate lunile reci

    Începând de luni, 5 decembrie 2016, la Serviciul Public de Asistenţă Socială din municipiul Satu Mare se preiau cererile pentru acordarea ajutorului la încălzirea locuinţei cu gaz, lemne sau energie electrică pe 4 luni din sezonul rece 2016/2017.
Doar 731 de sătmăreni au solicitat iarna aceasta ajutor la încălzirea locuinţei pe toate lunile din sezonul rece, respectiv noiembrie 2016 – martie 2017, iar din cele 731 cereri înregistrate au fost aprobate în cele din urmă 714.

Dosare respinse din cauza bunurilor avute

Respingerile se datorează în majoritatea cazurilor bunurilor pe care solicitanţii acestei forme de ajutor le au în proprietate, mai precis a maşinilor ce le au pe nume, cum e cazul multor solicitanţi de ajutor la încălzire cu energie electrică de pe Ostrovului. Potrivit şefului Biroului Prestaţii Sociale din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare – Adrian Balaj – până în 31 octombrie 2016 au depus cereri şi documente justificative pentru solicitarea ajutorului la încălzirea locuinţei cu gaz 606 sătmăreni, fiind aprobate 598 de dosare, alţi 46 au depus actele pentru ajutor la încălzirea locuinţei cu lemne, fiind aprobate 45 de dosare, iar la încălzirea locuinţei cu energie electrică, SPAS a înregistrat 79 de cereri, aprobând 71 din acestea.
Conform informaţiilor primite de la interlocutorul nostru, la nivelul municipiului sunt în acest sezon puţin peste 700 de beneficiari ai ajutorului la încălzire pe toate lunile sezonului rece, statistic asta însemnând că sunt undeva la jumătate din numărul de beneficiari de anul trecut.

Cererile se preiau până joi, de la 8.30 la 14.30 la sediul SPAS

Sătmărenii interesaţi de această formă de ajutor financiar sunt aşteptaţi de luni până joi de la ora 8.30 la 14.30, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, strada Ilişeşti nr. 4, să îşi depună actele justificative în acest sens. Vă reamintim că limita de venituri până la care se poate solicita acest sprijin financiar este de 615 lei/persoană. Cei care depun documentaţia şi cererea până în 9 decembrie 2016 vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei cu gaz, lemne sau energie electrică pe o perioadă de 4 luni, decembrie 2016 – martie 2017. Cei care nu reuşesc să îşi completeze dosarul şi să ajungă la SPAS săptămâna aceasta, dar se încadrează totuşi în condiţiile stabilite de lege pentru a primi acest ajutor de încălzire, au posibilitatea să solicite sprijinul financiar pe trei luni din sezonul rece, ianuarie 2016 – martie 2017 luna viitoare.

Se acceptă şi adeverinţe de venit cu salariul pe octombrie

Pentru obţinerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei, solicitanţii vor depune la sediul SPAS Satu Mare cererea şi documentele justificative privind componenţa familiei, veniturile realizate şi bunurile pe care le au. Sunt acceptate şi adeverinţele de venit eliberate în noiembrie ori decembrie cu salariul de pe luna octombrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.