A fost lansat primul site dedicat viitorilor tătici

Scris de Mihaela Ghiţă, 25 iulie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociaţia Scoala Mamei Junior a lansat de curând un site despre puericultură dedicat exclusiv tăticilor – www.cursdepuericultura.ro. Este primul site din  România ce prezintă tutoriale despre creşterea nou-născutului şi se adresează şi tăticilor, nu doar mămicilor, dorindu-se a fi de folos şi a-i ajuta pe cei care doresc să stea acasă în primele momente din viaţa copilului lor.

Site-ul www.cursdepuericultura.ro prezintă 9 videoclipuri, tutoriale şi poze explicative despre următoarele teme: travaliu (semne prevestitoare, semne de travaliu şi semne de urgenţă, precum şi rolul tăticului în primele zile de viaţă, tristeţea postpartum); acasă (cum amenajăm camera bebeluşului şi care este rolul tatălui în primele zile acasă, când scoatem bebeluşul la plimbare, când acceptăm musafiri); igiena bebeluşului, cauzele colicilor abdominale (trucuri pentru a linişti durerea bebeluşului).

La sfârşitul acestor videoclipuri tăticii află cum pot intra în posesia atestatului de puericultură, în urma căruia să beneficieze de 15 zile de concediu paternal plătit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517