59 de permise de conducere ridicate într-o singură zi de poliţiştii sătmăreni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat, la data de 10 august a.c., activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ, ocazie cu care au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 100 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 59 de conducători auto, dintre aceştia 57 fiind depistaţi circulând pe drumurile publice cu viteze cuprinse între 101-123 km/h.

Abonează-te acum Online!
 1. Valeriu G. a spus: 11 august 2022, ora 19:14

  Serviciul RUTIER este la înălţime, lucrează f. bine, sunt servicii care se fac că lucrează, am sesizat cum o grupare vând certificate de handicap poliţia nu vrea să audă.

 2. Paris a spus: 11 august 2022, ora 17:51

  Au revenit comorile Ronaniei in tara .

 3. Babacu a spus: 11 august 2022, ora 15:39

  La examen de permis de conducere si la votare ar trebui inainte un test de cultura generala. Un fel de test PISA pe care il dau periodic elevii.
  Prea multi nechemati ajung la volan sau la vot.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517