51 de şoferi, prinşi cu viteză prea mare în câteva ore

Radar

În cursul zilei de duminică, 22 mai, Serviciul Rutier Satu Mare a desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a nerespectării regimului legal de viteză, precum şi a depăşirilor neregulamentare, pe principalele artere care tranzitează judeţul.

Având în vedere condiţiile meteo favorabile, precum şi faptul că partea carosabilă uscată i-a tentat pe anumiţi conducători auto să încalce limitele de viteză legale impuse de lege, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi specifice care au avut ca scop prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave, printr-o prezenţă activă în teren, utilizând în acest sens şi cinemometrul radar TRUcam.

În urma desfăşurării acţiunii, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice în cazul a 55 de conducători, sancţiunile pecuniare fiind de peste 90.000 de lei. Din totalul de 55 de permise de conducere, 51 au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 4 conducători auto au efectuat manevra depăşirii neregulamentare, pe sectoare de drum unde acest lucru este interzis.

Serviciul Rutier Satu Mare va desfăşura constant astfel de acţiuni şi în viitor, pentru că primordială este siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier. Totodată, fiecare conducător auto trebuie să conştientizeze faptul că o conduită sănătoasă în trafic contribuie la menţinerea unui climat de siguranţă şi linişte în societate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517