5 şoferi au rămas fără permis pentru neacordare de prioritate | Informaţia Zilei

5 şoferi au rămas fără permis pentru neacordare de prioritate

Scris de Matei Larisa, 08 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 30 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional marţi, 7 ianuarie, de către poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. Ca de obicei, aceştia au desfăşurat acţiuni de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere pe raza întregului Judeţ. Valoarea totală aproximativă a celor 30 de sancţiuni contravenţionale a fost de 12.000 lei.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere. Doi şoferi în vârstă de 28, respectiv 43 de ani, au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar circulând, în interiorul localităţii, ambii cu 114 km/h, iar faţă de aceştia poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Alţi 5 conducători auto au fost depistaţi de poliţiştii rutieri sătmăreni în timp ce nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public prin loc semnalizat şi marcat corespunzător iar unul nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul la pornirea de pe loc, şi în cazul acestora s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 09 ianuarie 2020, ora 11:27

    Foarte bine, felicitari !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517