5 certificate de înmatriculare ridicate în Mădăras | Informaţia Zilei

5 certificate de înmatriculare ridicate în Mădăras

Scris de Matei Larisa, 11 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ardud au desfăşurat marţi, 9 iulie, activităţi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni, pe DN 19 A, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiştii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.625 lei.

De asemenea au ridicat cinci certificate de înmatriculare, după cum urmează: 2 certificate de înmatriculare pentru noxe peste limita legală admisă, 1 certificat de înmatriculare pentru anvelope uzate peste limita legală admisă, 1 certificat de înmatriculare pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autoturism decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare şi unul pentru ITP expirat, fiind reţinute şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345